Kaizer la cuptor in folie de aluminiu

Postat de medioto59 in Aperitive / Garnituri
2 Feb 2010 | 7207 vizualizari
Kaizer la cuptor in folie de aluminiu

Ingrediente

  • 1 buc kaizer
  • folie de aluminiu

Mod de preparare

 Se ia o bucata de kaizer (daca este prea mare se poate taia in doua) si se "imbraca " in folie de aluminiu. Se pune apa intr-o tava cu gratar iar deasupra, pe gratar se pune bucata de kaizer invelita in folie. Se da la cuptor si se tine circa 2 ore pentru o rumenire buna. Daca este necesar se mai adauga apa din cand in cand iar dupa circa o ora se intoarce kaizerul pe cealalta parte. Se scoate din cuptor, se lasa sa se raceasca, se indeparteaza folia si apoi se pot taia felii subtiri. Se serveste ca aperitiv.
Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Kaizer la cuptor in folie de aluminiu" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (13)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Mic dejun in lipie, cu muschiulet fraged de porc

Postat de rocsi_1612

Mic dejun in lipie, cu muschiulet fraged de porc

Mai intai marinam carnea si o dam la frigider fie o ora, fie peste noapte. Spalam bucatile de carne, le stergem cu niste servetele. Intr-un bol amestecam uleiul cu mustarul, apoi...

Citeste continuarea

Chec aperitiv cu parizer de porc

Postat de roxana_simona

Chec aperitiv cu parizer de porc

Ouale se amesteca bine cu condimentele si faina amestecata cu praful de copt. Parizerul se taie cuburi si se amesteca cu compozitia de ou,morcovul si cascavalul se dau pe razatoarea mare iar...

Citeste continuarea

Comentarii

la 02.02.2010, 12:12
cred ca as fi in stare sa mananc cu tot cu farfurie....
la 02.02.2010, 12:22
la 08.02.2010, 23:39
Multam de vizita, dragele mele...............
la 13.02.2010, 23:08
la 13.02.2010, 23:21
nu mananc carne de porc decat o data la ...5 ani ...dar recunosc arata intr-un fel, cred ca e foarte gustos!

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking