Ingrediente
- 500 gr carne vita
- 500 gr carne porc
- 200 gr cas gratinabil razuit
- 3 oua
- 3 linguri pesmet
- 2 linguri pasta ardei rosu
- 2 linguri menta verde tocata
- 2 linguri busuioc verde tocat
- 1 lingurita pudra de scortisoara
- 1 legatura de patrunjel verde
- codite de ceapa verde
- sare
- seminte susan
+ tepuse de lemn [ mai scurte-10 cm]
Mod de preparare
Amestecati toate ingredientele mai putin susanul .
Lasati amestecul sa se odihneasca la frigider 1-2 ore]
Cu mana umezita sau unsa cu putin ulei modelati chiftele mai mari si turtite.
In fiecare bucata de Kofta infingeti o tepusa de lemn .
Unele dintre Kofta le-am dat prin seminte de susan , pentru diversitate .
Asezati frigaruile pe o tava , daca le suprapuneti ,folositi ca strat despartitor o bucata de foaie de4 copt din hartie [ ca sa nu se lipeasca].
Dati la rece pana in momentul frigerii.
Frigeti Kofta Kebabs la gratar si serviti-le cu salata de cruditati sau sosuri pe baza de iaurt .
Daca ti-a placut reteta noastra "Kofta Kebabs" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (17)
|