Ingrediente
- 8 oua
- 8 lg de zahar
- 1 plic crem ole de ciocolata
- Crema
- 500 ml frisca lichida
- 300 ml lapte rece
- 2 plicuri crem ole de vaniie
- Glazura
- 200 gr ciocolata de menaj
- 100 ml lapte
- 100 gr unt
- 2 lg coniac
Mod de preparare
Blatul
Se separa ouale , albusurile se bat spuma cu un varf de sare si jumatete din zahar.
Galbenusurile se bat cu restul de zahar si se adauga peste albusuri impreuna cu praful de crema ole de ciocolata .
Intr-o tava tapetata cu hartie de copt se pune compozitia si se da la cuptor 25-30 minute. Se lasa la racit.
Crema
Intr-un bol punem laptele plicul de crema de valinie si frisca .Mixam pana se intareste si punem peste blat . Se da la rece.
Glazura
Ciocolata o topim la bain-marie cu untul, frisca laptele si coniacul si punem peste crema.
Dam la rece pentru o ora, apoi portionam.
Daca ti-a placut reteta noastra "Krem a la Krem" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (30)
|