Incepem cu sosul de carne: calim in uleiul de masline ceapa taiata cubulete, morcovul ras si usturoiul. Adaugam carnea si lasam la inabusit, apoi rosiile cubulete. Adaugam un pahar cu apa sau supa de legume si lasam pe foc 45 min. Condimentam dupa gust cu sare, piper, salvie si rozmarin.
Pentru sosul bechamel punem untul la topit, presaram faina si apoi adaugam treptat laptele, amestecand continuu. Lasam pe foc pana se ingroasa putin si condimentam.
Ungem un vas de iena cu unt si punem un rand de foi lasagna, si sos bolognese in straturi.
Peste fiecare strat se presara parmesan. deasupra se pune sosul beshamel, cateva fasii de unt, eu am pus si putin suc de rosii.
Acoperim cu folie de aluminiu si lasam la cuptor 20 min. Luam folia, punem cascaval ras si mai lasam 10 minute.
Iata cum se prepara Reteta de lasagna de post
Umplutura de legume:
Ceapa curatata o tocati marunt. Ciupercile le spalati, le scurgeti bine de lichid si le mai taiati. Ardeiul rosu il...
Iata cum se prepara reteta de Lasagna cu carne de curcan, ciuperci si spanac
Se începe cu sosul alb. Într-un vas se topește untul, se adaugă făina și se amestecă bine...
la 05.05.2009, 22:15 am si eu foi, fac curand! nu se vad pozele tale din cauza clipului, Oana
la 05.05.2009, 23:26 Anca, vad ca la mine se vad pozele, clipul apare in stanga sus...
la 05.05.2009, 23:42 Si eu le vad foarte bine. Si mi s-a facut foame.
la 06.05.2009, 15:14 da, acum le vad si eu bine, cine stie ce o fi fost aseara..
la 12.05.2009, 18:17 arata f bine...eu nu am incercat inca sa fac asa ceva da am mancat la nana mea si era f delicioasa...insa ingredientele principale erau aduse din italia....dar cred ca si ce astea ale ns a iesit fff buna