Limba cu dovlecei si fasole pastai

Postat de Ina in Mancaruri cu carne
3 Ian 2014 | 8517 vizualizari
Limba cu dovlecei si fasole pastai

Ingrediente

  • 2 limbi de porc
  • doua cepe
  • un morcov mare
  • un ardei gras
  • 3-4 catei de usturoi
  • un borcan rosii in bulion ( zarzavat pentru iarna)
  • 1-2 dovlecei
  • o mana de fasole pastai
  • patrunjel
  • marar
  • sare
  • piper
  • cimbru

Mod de preparare

Limba de opareste  10 minute, apoi  se jupoaie pielita invelitoare. 

Curatam si spalam legumele, le tocam marunt, apoi le punem  la calit ( mai putin dovlecelul  si fasolea pastai ) in 3-4 linguri de ulei, impreuna cu sare si putin piper .

Dovlecelul se curata, se feliaza si se lasa la scurs 10 minute ( eu am avut cubulete congelate ) .

Cand legumele sunt calite, turnam rosiile maruntite la robot, impreuna cu bucatile de limba . Lasam la fiert, circa  20 minute ( limba fierbe destul de repede ), dupa care vom adauga dovlecelul scurs (daca aveti congelat, il adaugati asa, direct in mancarica clocotinda ) . La fel am procedat si cu fasolea pastai.

Lasam pe foc pana ce si ultimele legume sunt fierte, apoi oprim focul si decoram cu marar si patrunjel , tocate.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Limba cu dovlecei si fasole pastai" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (29)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Chiftelute picante in sos, sub capac de piure de cartofi

Postat de merisor67

Chiftelute picante in sos, sub capac de piure de cartofi

Mai intai pregatim chiftelutele. Curatam legumele si le spalam, apoi trecem ceapa si usturoiul prin masina de tocat sau robot si le amestecam cu carnea tocata. Trecem prin masina de tocat si...

Citeste continuarea

Prepelite in foi de vita

Postat de panacris

Prepelite in foi de vita

Prepelițele curățate, se sărează puțin. Din măruntaiele de prepeliță se foloseșe doar ficatul curățat și eventualele oușoare din interiorul păsării. Acestea se introduc în...

Citeste continuarea

Comentarii

la 03.01.2014, 20:32
la 03.01.2014, 20:33
la 03.01.2014, 20:34
la 03.01.2014, 20:36
bun bun
la 03.01.2014, 20:39
super

Vezi toate comentariile (29)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking