Linte rosie cu muschiulet de porc

Postat de mihaelar63 in Porc
11 Feb 2014 | 5168 vizualizari
Linte rosie cu muschiulet de porc

Eu de cum vad linte rosie, rapid ma energizeaza. Dar se pare ca da energie si prin consumul ei. Mai multe informatii gasiti aici http://bioaddict.ro/blog/corpul-meu/lintea-beneficii-pentru-organism/ Si o informatie demna de tinut cont: o cana de linte fiarta are doar 200 calorii. Lintea este mai bine tolerata si digerata decat fasolea. Singurul meu regret este ca nu-si pastreaza culoarea dupa fierbere

Ingrediente

  • 2 cani linte
  • 2 tije telina verde
  • 3 catei usturoi
  • 3 linguri praz tocat
  • 1 rosie
  • 1/2 ardei rosu
  • 500 gr muschiulet porc
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Spalati lintea si o puneti la infoiat in multa apa , minim o ora .

Atentie isi tripleaza volumul.

Fierbeti lintea in apa sarata  30 minute .

Spalati si tocati legumele . Caliti-le usor in ulei .

Adaugati lintea peste legumele prajite .Dregeti gustul cu sare si piper .

Feliati muschiuletul il condimentati si serviti alaturi de linte .

Daca ti-a placut reteta noastra "Linte rosie cu muschiulet de porc" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (17)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Friptura din pulpa de porc la cuptor

Postat de rocsi_1612

Friptura din pulpa de porc la cuptor

Spalam bucata de pulpa apoi o taiem felii grose cam de un deget. Ceapa verde o spalam, o taiem rondele, iar cozile de usturoi le spalam si le tocam. Intr-un bol punem mustarul, pasta de tomate,...

Citeste continuarea

Mini tarte cu piept de porc

Postat de Constelatialeu

Mini tarte cu piept de porc

Aluatul foitaj l-am scos din congelator si l-am lasat sa se dezghete, apoi l-am impartit in 6 si am imbracat formele de silicon, apoi am intepat mijlocul cu o furculita. Umplutura : Am taiat in...

Citeste continuarea

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

Comentarii

la 11.02.2014, 14:16
Linte am avut şi noi vineri, dar fără carne, că era post. Are un gust minunat, apropiat de cel a fasolei. Cu muşchiuleţ e şi mai şi. Bun!
la 11.02.2014, 14:44
la 11.02.2014, 14:53
Trebuie sa ma risc si sa incerc si eu lintea asta,ca prea o bagati la inaintare..
la 11.02.2014, 15:00
buuuuuun
la 11.02.2014, 15:02

Vezi toate comentariile (17)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking