Linte rosie cu muschiulet de porc

Postat de mihaelar63 in Porc
11 Feb 2014 | 5179 vizualizari
Linte rosie cu muschiulet de porc

Eu de cum vad linte rosie, rapid ma energizeaza. Dar se pare ca da energie si prin consumul ei. Mai multe informatii gasiti aici http://bioaddict.ro/blog/corpul-meu/lintea-beneficii-pentru-organism/ Si o informatie demna de tinut cont: o cana de linte fiarta are doar 200 calorii. Lintea este mai bine tolerata si digerata decat fasolea. Singurul meu regret este ca nu-si pastreaza culoarea dupa fierbere

Ingrediente

  • 2 cani linte
  • 2 tije telina verde
  • 3 catei usturoi
  • 3 linguri praz tocat
  • 1 rosie
  • 1/2 ardei rosu
  • 500 gr muschiulet porc
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Spalati lintea si o puneti la infoiat in multa apa , minim o ora .

Atentie isi tripleaza volumul.

Fierbeti lintea in apa sarata  30 minute .

Spalati si tocati legumele . Caliti-le usor in ulei .

Adaugati lintea peste legumele prajite .Dregeti gustul cu sare si piper .

Feliati muschiuletul il condimentati si serviti alaturi de linte .

Daca ti-a placut reteta noastra "Linte rosie cu muschiulet de porc" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (17)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Reteta de cotlet de porc cu masline

Postat de MotanLaOale

Reteta de cotlet de porc cu masline

Iata cum se prepara Reteta de cotlet de porc cu masline Cotletul se curata si se taie bucati. Ceapa se curata si se toaca la robot, pana se face aproape pasta sau se da pe razatoarea fina....

Citeste continuarea

Placinta cu carne de porc

Postat de oanapl

Placinta cu carne de porc

Carnea de porc se taie bucăţi şi se trece prin maşina de tocat. Caşcavalul se rade pe răzătoarea mare. Ceapa se toacă mărunt şi ardeiul se taie cubulețe. Ceapa se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 11.02.2014, 14:16
Linte am avut şi noi vineri, dar fără carne, că era post. Are un gust minunat, apropiat de cel a fasolei. Cu muşchiuleţ e şi mai şi. Bun!
la 11.02.2014, 14:44
la 11.02.2014, 14:53
Trebuie sa ma risc si sa incerc si eu lintea asta,ca prea o bagati la inaintare..
la 11.02.2014, 15:00
buuuuuun
la 11.02.2014, 15:02

Vezi toate comentariile (17)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking