Mancare rapida de fasole conservata

Postat de adasev12 in Mancaruri de legume
15 Noi 2011 | 15763 vizualizari
Mancare rapida de fasole conservata

asta e pt mine...fara carnita...pt sot am altceva...

Ingrediente

  • 100 g pancetta taiata cubulete
  • o cutie mica de fasole alba
  • Jumatate de ceapa
  • 2 rosii din conserva sau proaspete
  • Un fir de telina
  • O foaie de dafin
  • Putina boia
  • Patrunjel verde
  • Sare,
  • piper,
  • ulei de masline  

Mod de preparare

Se incinge uleiul intr-o cratita si se prajeste putin ceapa taiata felii , doar cat sa se inmoaie. Se adauga pancetta si telina, foaia de dafin si putina sare, se mai lasa cateva minute sa se patrunda aromele . Se maruntesc rosiile si se adauga la compozitie, se mai lasa cateva minute si se pune boiaua. Se pipereaza si se adauga fasolea scursa din conserva. Se stinge focul. Se adauga si patrunjel verde tocat si se amesteca cu grija sa nu se zdrobeasca boabele de fasole

E f buna cu castraveti murati sau alt tip de muratura.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare rapida de fasole conservata" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (15)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Sufleu de dovlecei

Postat de licurici_lra

Sufleu de dovlecei

Dovleceii se spala, apoi se taie rondele. Cascavalul si branza gouda se dau pe razatoare. Ouale se separa, iar albusurile se bat spuma (nu foarte tare) cu un praf de sare. Galbenusurile...

Citeste continuarea

Mancarica de ciuperci sub capac de paine

Postat de sufletista

Mancarica de ciuperci sub capac de paine

Taiem gusa felii si o prajim putin, adaugam ceapa tocata si lasam sa se caleasca putin dupa care adaugam leurda lasam sa se caleasca 1 minut, adaugam 1 cana apa si pasta de tomate. Amestecam...

Citeste continuarea

Comentarii

la 15.11.2011, 15:52
Cata fasole? Pancetta ce este?

la 15.11.2011, 15:58
la 15.11.2011, 16:02
si eu mai fac din conserva,,,
la 15.11.2011, 16:05
buna
la 15.11.2011, 16:40
delicioasa!!!!

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking