Mancarica de dovlecel cu carnat si ou ochi a la Alina

Postat de Bucataras in Mancaruri cu carne
30 Apr 2009 | 6794 vizualizari
Mancarica de dovlecel cu carnat si ou ochi a la Alina

New entry printre Bucatarasi. Alina propune o mincarica de dovlecei cu cirnaciori si ou ochi.

Ingrediente

  • 4 dovlecei medii
  • ceapa mare
  • o legatura de marar
  • 50 gr unt
  • 2 linguri faina
  • 300 ml lapte
  • sare
  • 2 oua
  • carnaciori

Mod de preparare

Dovleceii se dau pe razatoare, se sareaza si se lasa deoparte. Ceapa se toaca marunt si se pune la prajit in putin ulei de masline. Se adauga dovleceii scursi de zeama. Se lasa la foc mic, acoperiti, amestecand din cand in cand.
Untul se pune la topit si se adauga 2 linguri de faina. Se adauga treptat laptele si se amesteca sa nu faca cocoloase. Se adauga mararul tocat si sare.
Se toarna copozitia peste dovlecei si se amesteca bine. Se potrivesc de sare. Se mai lasa putin la foc mic.
Se servesc alaturi de carnaciori prajiti la cuptor intr-o tigaie neunsa si cu ou ochi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de dovlecel cu carnat si ou ochi a la Alina" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (3)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Ardei umpluti

Postat de comanligia

Ardei umpluti

Am spalat si curatat ardeii de capacel si seminte. Am preparat umplutura astfel:am curatat ceapa si morcovul,ceapa am taiat-o marunt iar morcovul l-am dat pe razatoarea mare si le-am calit...

Citeste continuarea

Tarta cu carne tocata si legume mexicane

Postat de Pungasa_Rogue

Tarta cu carne tocata si legume mexicane

Untul, sarea, oul si faina (care se pune treptat) se pun intr-un castron si se amesteca cu mana pana cand se obtine un aluat nelipicios. Se da la rece pentru cel putin 30 de minute. Intre timp,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 09.08.2011, 11:20
la 09.08.2011, 11:37
la 07.02.2013, 14:49

Vezi toate comentariile (3)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking