Mancarica de vitel

Postat de Sidy in Vita
2 Feb 2012 | 4044 vizualizari
Mancarica de vitel

Un fel apetisant. Asta este tot ce pot spune despre acest fel de mancare.Restul comentariilor le las in seama voastra...

Ingrediente

  • 600 g pulpa vitel
  • 3 rosii
  • 1 gogosar
  • 1 ceapa
  • 1 borcan ciuperci taiate
  • 2 linguri pasta de ardei
  • 2 linguri sos de soia
  • cimbru 
  • sare 
  • piper
  • 2 linguri ulei

Mod de preparare

Carnea se taie in bucatele potrivit de mari iar legumele se taie in fasii.

Se pune la incalzit uleiul si se calesc legumele pina devin sticloase.

Se adauga carnea imvartind mereu pina isi schimba culoarea.

Adaugam o cana cu apa , pasta de ardei, cimbrul, sare si piper si lasam sa fiarba acoperit.Daca sosul scade prea tare si carnea nu este fiarta mai adaugam apa pina cand este fiarta carnea.

Adaugam ciupercile taiate si lasam sa mai dea cateva clocote.

La sfarsit adaugam sosul de soia.

Se serveste cu piure de cartofi, orez sau mamaliguta.

Pofta mare !

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de vitel" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (16)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Tocanita cu carne de vita

Postat de Dya

Tocanita cu carne de vita

Spalam carnea foarte bine, o taiem in cuburi si o punem la fiert in apa rece (pentru 30-40 de minute). Strecuram apoi supa si clatim carnea (cu apa fierbinte) pentru a elimina resturile lasate...

Citeste continuarea

Mancarica de vitel cu sos din ciuperci si vin

Postat de ctlina

Mancarica de vitel cu sos din ciuperci si vin

Spalati si curatati legumele. Taiati prazul, morcovii si ceapa in bucati. Intr-o oala adanca sau sub presiune sotati legumele intr-un pic de unt- 20 g. Scoateti si puneti deoparte....

Citeste continuarea

Comentarii

la 02.02.2012, 08:15
sa imi opresti pentru pranz
la 02.02.2012, 08:26
ce bine arata...
la 02.02.2012, 08:50
Imi place vitelul.
la 02.02.2012, 08:58
buna buna
la 02.02.2012, 09:03
bun bun

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking