Mancarica scazuta de porc cu masline

Postat de iri_love in Porc
19 Mar 2012 | 3444 vizualizari
Mancarica scazuta de porc cu masline

.....sa stiti ca nu ma omor dupa carnea de porc dar asta am gatit in weekend.....si nu imi pare rau ,pentru ca am avut un succes nebun si am ramas si fara mancare in frigider asa ca a inceput o noua saptamana si trebuie sa pregatesc altceva.

Ingrediente

  • 1kg carne macra de porc
  • 8 cepe
  • 200g masline negre
  • un morcov
  • 2 linguri de bulion
  • piper si secretul gustului.

Mod de preparare

Pentru inceput pegatim carnea de porc ,care o spalam un pic cu toate ca se spune ca prin spalare se pierde din vitamine. o portionam si o punem la fiert. cand incepe sa fiarba spumuim bine si o mai lasa un clocot dupa care o scoatem si aruncam apa in care am fiert-o. Separat curatam ceapa,o spalam si apoi o taiem marunt si o punem sa se caleasca cu un pic de ulei peste care adaugam un pahar de apa. Apoi curatam morcovul si il spalam si il dam pe razatoarea mica dupa care il adaugam in vasul cu ceapa si le lasa impreuna sa fiarba inabusit. Dupa ce s-au inabusit adaugam carnea si cuprindem cu apa si lasam sa fiarba la foc mic. Apoi adugam buliuonul care il desfacem cu un pic de apa. apoi adaugam maslinele, potrivim de piper si secretul gustului si d-am vasul la cutor 40 de minute. Carnea devine asa de frageda ca se topeste in gura. se serveste atat cald ,dar mai bine rece ca ii simti gustul mancarii mai bine. Va pup si pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica scazuta de porc cu masline" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (15)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Chifteluţe uriaşe cu ouă de prepeliţă

Postat de diaconta

Chifteluţe uriaşe cu ouă de prepeliţă

Carnea tocata am condimentat-o,am pus usturoiul,oul,pesmetul  si verdeata. Am folosit o tava pentru briose.Formele le-am uns cu ulei Am pus în fiecare forma putina carne,apoi oul...

Citeste continuarea

Carnati traditionali de porc

Postat de rocsi_1612

Carnati traditionali de porc

Carnea o spalam, o taiem cuburi apoi o trecem prin masina de tocat. Curatam usturoiul si il pisam. Intr-o cratita mai mare punem carnea tocata, usturoiul pisat, sarea, piper dupa gust, boiaua de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 19.03.2012, 18:04
buna papa!!!
la 19.03.2012, 18:19
buna mancarica
la 19.03.2012, 18:31
yammy!
la 19.03.2012, 18:42
bun bun
la 19.03.2012, 18:42

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking