Mazare cu piept de pui - Reteta gustoasa si satioasa

Postat de ela in Pui
22 Noi 2012 | 57751 vizualizari
Mazare cu piept de pui - Reteta gustoasa si satioasa

 Imbinand prospetimea mazarii cu gustul suculent al pieptului de pui, aceasta reteta este o alegere perfecta pentru o masa echilibrata si delicioasa. Savureaza combinatia perfecta de ingrediente intr-o mancare care iti va incanta papilele gustative si iti va hrani corpul. Descopera bucuria unei mese sanatoase si satisfacatoare, pregatita cu ingrediente proaspete si plina de arome delicioase Daca alegi sa prepari aceasta Mazare cu piept de pui - Reteta gustoasa si satioasa, ai nevoie de urmatoarele ingrediente: mazare, morcovi, ceapa, piept de pui, condimente.

Ingrediente

  • Ingrediente Mazare cu piept de pui - Reteta gustoasa si satioasa
  • 700 gr mazare
  • 2 morcovi mai mici
  • 500 gr piept de pui dezosat
  • 1 ceapa
  • sare
  • piper
  • vegeta
  • marar
  • boia dulce

Mod de preparare

Cum se prepara Mazare cu piept de pui - Reteta gustoasa si satioasa

Curatam ceapa si o taiem marunt. Curatam si morcovii si ii taiem rondele sau bucati mai mici. Pieptul de pui il taiem bucati mai mari.

Punem intr-o craticioara ceapa si morcovii cu putin ulei si lasam pe foc cateva minute. Adaugam carnea, completam cu apa, condimentam cu sare, piper, vegeta si lasam sa dea cateva clocote. Adaugam si mazarea (eu am avut proaspata), am facut in vara mancarea asta :))).

Lasam pe foc pana se inmoaie bine mazarea si carnea. Spre sfarsit adaugam boia dupa gust si mai condimentam daca trebuie. Oprim focul si presaram marar deasupra.

Mancarea de mazare cu cartofi si carnati este un alt preparat gustos si satios pe care o poti servi cu niste Castraveti murati sau chiar cu Gogosari in sos de mustar, niste muraturi absolut delicioase.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare cu piept de pui - Reteta gustoasa si satioasa" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (27)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Piept de pui Chili Piper de Cayenne cu garnitura de quinoa

Postat de Sidy

Piept de pui Chili Piper de Cayenne cu garnitura de quinoa

Pieptul de pui il filetam si il dam cu Chili Piper de cayenne si sare.Il lasam la rece 30 de minute . Curatem cepele si le tocam marunt.Morcovul il curatam si il dam pe razatoarea cu gauri...

Citeste continuarea

Piept de pui cu coppa si cascaval la cuptor

Postat de gurita_ta2005

Piept de pui cu coppa si cascaval la cuptor

Pieptul de pui se curata, se spala, se usuca cu un servet de bucatarie, se taie si se condimenteaza pe ambele parti. Se pune o frunza de busuioc, felii de coppa si felie de cascaval. Se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 22.11.2012, 22:52
Prima !!!
la 22.11.2012, 22:54
Nici n-apuca femeia sa-si scrie reteta ca hop si noi!
la 22.11.2012, 22:55
mai am de scris
la 22.11.2012, 23:00
excelent arata
la 22.11.2012, 23:00
Am vazut

Vezi toate comentariile (27)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking