Mazare Cu Smintina Si Aripioare de Pui

Postat de Valyvalentyna in Mancaruri cu carne
4 Iul 2014 | 3931 vizualizari
Mazare Cu Smintina Si Aripioare de Pui

Ingrediente

  • 1 kg mazare la punga{ congelata am avut eu}
  • 1 ceapa mai mare,
  • 1 morcov,
  • o legatura marar,
  • 1 ardei gras,
  • 200 gr smintina grasa,
  • sare, piper alb,
  • 2 linguri rase de faina,
  • 7 aripioare de pui,
  • 700 ml supa,
  • 3-4 linguri ulei de masline.

Mod de preparare

Spalam bine aripioarele de pui le curatam si le punem in uleiul incins le lasam un pic sa se prajeasca si le scoatem intr-o farfurie dupa care in acelasi ulei ramas adaugam ceapa o lasam foarte putin, dupa care adaugam morcovul si ardeiul mai adaugam si o cescuta mica de supa si lasam pina scade.

Dupa ce legumele s-au inmuiat si au mai scazut adaugam mazarea si mai adaugam supa cit sa cuprinda legumele; lasam 10 min si punem aripioarele amestecam usor si potrivim de sare, piper.

Din cind in cind mai adaugati din supa pt, ca ea mai scade, cind mazarea a fiert adaugam mararul tocat si smintina amestecata cu faina mai lasam 3-4 min pe foc apoi oprim focul.

Lasam sa se raceasca un pic apoi putem servi. Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare Cu Smintina Si Aripioare de Pui" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (1)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Perisoare in sos de rosii si ardei copti

Postat de merisor67

Perisoare in sos de rosii si ardei copti

Mai intai pregatim carnea pe care o trecem prin masina de tocat(la mine a fost cazul doar la cea de pui, pe cealalta am achizitionat-o direct tocata), apoi trecem si ceapa si amestecam. Spalam...

Citeste continuarea

Vinete albe umplute

Postat de panacris

Vinete albe umplute

Vinetele se spală, se taie în două apoi se scobesc cu o lingură, atât cât să rămână ca și o corăbioară, se vede în imagine. Se sărează, se stropesc cu...

Citeste continuarea

Comentarii

la 04.07.2014, 23:28

Vezi toate comentariile (1)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking