Melci cu branzica la cuptor

Postat de ilinca_rox in Paste
26 Ian 2014 | 3381 vizualizari
Melci cu branzica la cuptor

Sunt o norocoasa. Am niste bunici minunati si gospodari. De cand ma stiu am consumat branza facuta de bunica mea. Foarte rar cumpar din comert. Le sunt complet recunoscatoare bunicilor mei pentru toate bunatatile de la tara cu care ma rasfata. Pur si simplu ii iubesc :X

Ingrediente

  • 250 g paste
  • 350 g branza
  • 3 oua
  • 200 g smantana
  • unt
  • sare

Mod de preparare

Intr-o oala cu apa, un praf de sare si putin ulei punem pastele la fiert timp de 15 minute (in functie de instructiunile de pe pachet).

In acest timp, intr-un bol maruntim branza, adaugam oualele si putina sare si amestecam bine, cat sa se lege bucatelele de branza.

Dupa ce s-au fiert pastele, se scurg si se clatesc cu apa rece.

Apoi intr-o oala se pune putin unt pentru uns, si se amesteca pastele cu compozitia de branza obtinuta si cu smantana.

Se baga la cuptorul preincalzit pentru aproximativ 25 minute.

Se servesc atat calde cat si reci.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Melci cu branzica la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (10)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Farfalle cu ardei gras, sos de rosii si naut

Postat de caroline

Farfalle cu ardei gras, sos de rosii si naut

Ardeiul il spalam si il taiem in doua jumatati. Indepartam cotorul, il curatam de nervuri si seminte si apoi il taiem in cuburi mici.  Ceapa o curatam de coaja, o spalam si o tocam...

Citeste continuarea

Paste cu legume,pancetta si sos de usturoi

Postat de caroline

Paste cu legume,pancetta si sos de usturoi

Punem o oala cu apa la fiert . Cand apa a inceput sa fiarba , punem sarea si pastele.Le fierbem pentru 8 minute,sau in functie de tipul de pasta folosit,conform indicatiilor de pe pachet ....

Citeste continuarea

Comentarii

la 26.01.2014, 19:14
foarte buni!
la 26.01.2014, 19:17
Buni,buni!
la 26.01.2014, 19:42
la 26.01.2014, 19:59
la 26.01.2014, 20:19
multumesc

Vezi toate comentariile (10)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking