Melci cu branzica la cuptor

Postat de ilinca_rox in Paste
26 Ian 2014 | 3411 vizualizari
Melci cu branzica la cuptor

Sunt o norocoasa. Am niste bunici minunati si gospodari. De cand ma stiu am consumat branza facuta de bunica mea. Foarte rar cumpar din comert. Le sunt complet recunoscatoare bunicilor mei pentru toate bunatatile de la tara cu care ma rasfata. Pur si simplu ii iubesc :X

Ingrediente

  • 250 g paste
  • 350 g branza
  • 3 oua
  • 200 g smantana
  • unt
  • sare

Mod de preparare

Intr-o oala cu apa, un praf de sare si putin ulei punem pastele la fiert timp de 15 minute (in functie de instructiunile de pe pachet).

In acest timp, intr-un bol maruntim branza, adaugam oualele si putina sare si amestecam bine, cat sa se lege bucatelele de branza.

Dupa ce s-au fiert pastele, se scurg si se clatesc cu apa rece.

Apoi intr-o oala se pune putin unt pentru uns, si se amesteca pastele cu compozitia de branza obtinuta si cu smantana.

Se baga la cuptorul preincalzit pentru aproximativ 25 minute.

Se servesc atat calde cat si reci.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Melci cu branzica la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (10)
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Paste cu sos Bolognese

Postat de AlexTeacher

Paste cu sos Bolognese

Intai de toate, iti propun sa te apuci de sos.  Taie pancetta si caleste-o in ulei de masline la foc mic.  Toaca marunt morcovul, salotele, usturoiul si telina apio si adauga-le...

Citeste continuarea

Tagliatelle cu ciuperci si sos alb

Postat de Pungasa_Rogue

Tagliatelle cu ciuperci si sos alb

Se pun apa si sarea intr-o oala la foc si cand dau in clocote se adauga pastele, se fierb conform timpului indicat pe ambalaj, apoi se iau de pe foc si se acopera oala cu un capac. Ciupercile...

Citeste continuarea

Comentarii

la 26.01.2014, 19:14
foarte buni!
la 26.01.2014, 19:17
Buni,buni!
la 26.01.2014, 19:42
la 26.01.2014, 19:59
la 26.01.2014, 20:19
multumesc

Vezi toate comentariile (10)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking