Melci cu seminte si cartofi

Postat de madi_marin in Piine
4 Feb 2010 | 3385 vizualizari
Melci cu seminte si cartofi

Ingrediente

  • 100 ml apa
  • 100 g iaurt
  • 200 g faina
  • 100 g fulgi de cartofi
  • 1 lingurita drojdie uscata
  • 1 lingurita de sare
  • 1 lingurita de zahar
  • 2 linguri seminte de dovleac neprajite
  • susan pentru decor
  • ulei

Mod de preparare

Se pun ingredientele (fara susan) in cuptorul de paine si se selecteaza programul de framantare si dospire. Cand e gata se pune aluatul pe masa pudrata cu putina faina, se intinde sub forma de dreptunghi, se taie fasii. Din fiecare fasie se face cate un rulou lung, care apoi se ruleaza sub forma de melc. Se tapeteaza tava de aragaz cu hartie de copt si se aseaza frumos melcii unsi cu putin ulei si presarati cu susan. Se dau la cuptor pana se rumenesc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Melci cu seminte si cartofi" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (1)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Paine integrala de casa umpluta cu masline si branza

Postat de Oana

Paine integrala de casa umpluta cu masline si branza

Incepe mai intai cu aluatul, pentru ca va trebui lasat la dospit. Mai intai pune zaharul peste drojdie si freaca bine pana amestecul devine lichid. Dilueaza cu putina apa calduta si toarn-o...

Citeste continuarea

Paine felii cu usturoi (Pull apart bread)

Postat de postavaru

Paine felii cu usturoi (Pull apart bread)

Framantam aluatul din timp, pentru ca va trebui sa stea la dospit. Dizolvam drojdia impreuna cu zaharul in putina apa calduta si o lasam 10 minute sa creasca. Intre timp cernem faina intr-un...

Citeste continuarea

Comentarii

la 04.02.2010, 22:21
arata tare bine

Vezi toate comentariile (1)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking