Reteta video de Carnati nemtesti facuti in casa
Postat de Bucataras
Citeste continuarea
Postat de Giana
Carnea se trece de doua ori prin masina de tocat pentru a obtine o pasta omogena, se adauga usturoiul pisat si condimentele si se framanta foarte bine. Acoperim carnea cu o folie de plastic si...
Citeste continuareaPostat de mihaelar63
Portionati slanina in table de marimea adoua palme . Fierbeti in apa sa o acopere,cu sare , piper boabe , foaie dafin si otet de mere . Scurgeti de apa . Preparati o pasta din usturoi...
Citeste continuareaPostat de Lia1
1.Carnea se va macera in 2 pasi - facem acum prima marinada: - intr-un bol se pun: 1.5 linguri zahar+2 linguri sare+1 capatana usturoi zdrobit+2 foi de dafin+1 lingurita ienibahar....
Citeste continuareaPostat de lili
Am batut bine pieptul de curcan, l-am presarat cu sare si fulgi de chilli. Am rulat pieptul strans, l-am tavalit printr-un amestec de boia cu busuioc si l-am impachetat in folie de...
Citeste continuareaPostat de COSTEO
Pentru aceasta operatiune se va alege o zeama de varzafoarte gustoasa,limpede si nu foarte sarata(daca este prea sarata ,se mai adauga apa rece) Slanina se pune la fiert in zeama de varza,la...
Citeste continuareaPostat de CookieMonster
1. Pieptul de pui dezosat ( eu am avut un pui intreg si l-am dezosat eu - l-am scos fara piele de pe os) se taie in doua si se pune la marinat impreuna cu toate ingredientele ( dafin, ienihibar,...
Citeste continuareaPostat de Bunica
Am luat o bucata muschi de porc,aproximativ 700g. Se spala carnea,se sterge cu u prosop din hartie si se taie pe lungimea fibrei,subtiid-o cat se poate. Bucata de carne subtiata se unge cu...
Citeste continuareaPostat de antici_gabytza
Intr-o oala cu apa calduta adaugam orezul spalat si scurs si lasam sa fiarba orezul. Dupa ce s-a fiert orezul il scurgem foarte bine de apa. Intr-o alta oala fierbem plamanii cu ficatul si cu...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|