Mezel de casa

Pastrama de casa

Postat de privatelaura

Spalam carnea si o uscam cu un servet de hartie. O intepam cu un bat de frigaruie. O dam deoparte. Luam o forma de copt termorezistenta, si asezam in ea bucata de carne. Turnam peste carne...

Citeste continuarea

Sunca fiarta in moare (zeama de varza acra)

Postat de mihaelar63

Se fierbe 2 ore sunca in moarea  in care ati pus cimbru , piper , foaie de dafin si usturoiul curatat . Daca moarea este prea sarata o diluati cu apa .La mine nu a fost necesar pentru ca...

Citeste continuarea

Muschi de porc afumat ca la Botosani

Postat de carla27carla

Muschiul de porc si muschiuletii se presara cu sare si se lasa 2 zile la loc rece.Se leaga cu sfoara ca sa ramana forma.Apoi dupa cele 2 zile se face un bait din apa,foi de dafin,piper,ienibahar...

Citeste continuarea

Rulada aperitiv

Postat de Bunica

Pentru inceput curatam usturoiul si il pisam. Fleica se spala,sterge si subtiaza. Fiecare bucata in parte se unge cu usturoi ,apoi se sareaza (cu sare din belsug) Asezam bucatile de carne...

Citeste continuarea

Kaiser de casa

Postat de Bunica

Bucata de carne se taie in 2 sau 3 parti (dupa cat e vasul in care pui la fiert). Se pune in vasul de fiert. Adauga vin,apa,foile de dafin,sare si piper. Se fierbe la foc moale pana intra...

Citeste continuarea

Carnati picanti

Postat de medioto59

Se toaca carnea si o data cu ea se da prin masina de tocat usturoiul si ardeiul iute. La acerst amestec se adauga sarea, piperul si boiaua. Se framanta bine pentru o omogenizare buna. Se adauga...

Citeste continuarea

Lebar de casa

Postat de MotanLaOale

Matele se curata de grasime, se spala bine si se pun in apa rece cu otet. Ficatul se tine in apa rece sa iasa sangele, pana se albeste. Ficatul se taie in bucati mai mici si se fierbe 15-20...

Citeste continuarea

Carnati ardelenesti

Postat de MotanLaOale

Usturoiul se curata si si se piseaza. Eu l-am tocat la robotel. Apa cu sarea se fierbe, se da un clocot si se da deoparte. Se pune si usturoiul in apa si se lasa la racit. Matele,...

Citeste continuarea

Sunca fiarta in zeama de varza

Postat de ralu_ca

Intr-un vas turnam zeama de varza si se pune la fiert impreuna cu foile de dafin, fulgii de ardei si cimbru. Cand a dat primul clocot, se adauga sunca si se lasa la fiert 10 minute. Se scot din...

Citeste continuarea

Carnati proaspeti

Postat de RuxyRux

Carnea se toaca si se framanta impreuna cu condimentele, usturoiul, apa si uleiul. Umplem matele, desigur tot cu ajutorul masinii de tocat, este un procedeu destul de migalos, mai intai se sufla...

Citeste continuarea
Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking