Mancaruri de post

Mancare de praz, cu masline, ceapa si rosii

Postat de RODIMUR

Se curăță cepele, se spală, se taie grosier și se călesc în ulei suficient și la foc mic. Se elimină partea verde a prazului, iar cea albă se spală foarte bine și se taie...

Citeste continuarea

Tocanita de urzici, cu mamaliguta

Postat de RODIMUR

Urzicile se curăță cu mare atenție de impurități și se spală bine în 4-5 ape și apoi sub jet. Se pune o oală cu 3 litri de apă sărată pe foc și când fierbe, se adaugă...

Citeste continuarea

Humus cu faina de naut si avocado

Postat de ctlina

Puneti pe foc un vas cu 2 cani de apa si sare. Adaugati faina de naut si usturoiul tocat si amestecati in continuu timp de 3 minute. Daca pasta este prea subtire, adaugati un pic de faina de...

Citeste continuarea

Vinete aromatizate la grill, cu mujdei de usturoi

Postat de RODIMUR

Vinetele se spală, se șterg cu un prosop de hârtie absorbantă și se porționează în felii groase  de 1-1,5 cm. Se ung feliile de vinete, pe ambele fețe, cu ulei de...

Citeste continuarea

Cartofi cu ceapa, usturoi si boia de ardei dulce

Postat de panacris

Cartofii se spală și se pun la fiert în coajă, în apă rece cu putină sare. Între timp se curăță ceapa, se taie rondele și se pune la prăjit în ulei de...

Citeste continuarea

Hummus

Postat de katty

Daca avem nautul gata fiert, hummusul va fi gata in mai putin de 15 minute. Eu de obicei fierb mai mult naut, il scurg, il portionez si il pun in pungi la congelator. Cand am nevoie sa gatesc,...

Citeste continuarea

Hummus

Postat de ancutsa

   Se lasă năutul la hidratat peste noapte într-un castron cu apă. A doua zi, se scurge, se clătește bine și se pune la fiert într-o oală cu 700 ml apă. Se...

Citeste continuarea

Falafel cu salata tabouleh

Postat de Bucataras

Pune nautul la inmuiat peste noapte. Toaca marunt ceapa rosie, coriandrul si patrunjelul, pune-le impreuna cu nautul scurs de apa  in vasul robotului, adauga bicarbonatul, sarea, piperul...

Citeste continuarea

Mancare de ardei copti

Postat de sufletista

Ceapa o tocam marunt si o calim in uleiul incalzit pana ce devine transparenta, adaugam faina si amestecam pana ce se incorporeaza. Adaugam supa de pui sau apa, amestecam bine, adaugam ardeii...

Citeste continuarea

Legume la tava

Postat de dantes

Se spala si se curata legumele. Cartofii se taie in feli groase de circa 0,5 cm,brocolii se rup in buchetele mici,morcovii se taie pe lung in doua si la sparanghel se rupe partea lemnoasa....

Citeste continuarea
Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking