Mujdei de usturoi Tony

Postat de pittbull in Sosuri
26 Dec 2012 | 9301 vizualizari
Mujdei de usturoi Tony

am pus aceasta denumire deoarece dupa mai multe variante am decis sa combin un mujdei dupa placul meu .acesta este modul meu de a face mujdeiul.

Ingrediente

  • 1 capatina usturoi
  • sare
  • 1/2 lingurita rasa sare
  • 1/2 lingurita rasa zahar
  • 6-7 linguri ulei
  • 150 gr iaurt natural
  • 1 virf lingurita marar

Mod de preparare

Intr-un castron se zdrobeste usturoiul curatat cu ajutorul aparatului de zdrobit usturoi. Se adauga sarea si zaharul apoi cu chisoiul se bate pana devine o crema, dupa care se adauga putin cate putin uleiul amestecand incontinuu pana se leaga bine. Adaugam iaurtul si mararul. Amestecam bine. Se lasa la frigider pentru jumatate de ora.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mujdei de usturoi Tony" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (9)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Sos Pesto cu nuci si arahide

Postat de simona72

Sos Pesto cu nuci si arahide

Avand in vedere ca sunt multe soiuri de busuioc, tin sa precizez ca am folosit busuioc clasic, care se gaseste in magazine si in piete. Eu l-am cumparat din piata de la tzarani, foarte aromat si...

Citeste continuarea

Chutney de dovleac - Sos dulce-acrișor picant de dovleac

Postat de panacris

Chutney de dovleac - Sos dulce-acrișor picant de dovleac

Dovleacul se curăță de coajă și semințe apoi se taie cubulețe. Roșiile se decojesc, se scot sâmburii și se taie cubulețe. Merge totul rapid cu ajutorul lui Smart Salad Chef ;) Se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 26.12.2012, 12:09
la 26.12.2012, 12:15
Cristina parcă spunea, într-un articol, să nu mai zicem mujdei de usturoi, că de fapt mujdeiul ar fi usturoiul. Altfel, noi îl folosim cu mare plăcere la o grămadă de mâncăruri. Merg să desfac un grăunde mintenaş
la 26.12.2012, 12:23
eu consider mujdeiul sosul care contine usturoiul ca baza...
la 26.12.2012, 12:24
prin alte parti ceea ce am denumit eu mujdei de usturoi tony,altii il folosesc drept salsa
la 26.12.2012, 12:27

Vezi toate comentariile (9)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking