Mujdei de usturoi Tony

Postat de pittbull in Sosuri
26 Dec 2012 | 9312 vizualizari
Mujdei de usturoi Tony

am pus aceasta denumire deoarece dupa mai multe variante am decis sa combin un mujdei dupa placul meu .acesta este modul meu de a face mujdeiul.

Ingrediente

  • 1 capatina usturoi
  • sare
  • 1/2 lingurita rasa sare
  • 1/2 lingurita rasa zahar
  • 6-7 linguri ulei
  • 150 gr iaurt natural
  • 1 virf lingurita marar

Mod de preparare

Intr-un castron se zdrobeste usturoiul curatat cu ajutorul aparatului de zdrobit usturoi. Se adauga sarea si zaharul apoi cu chisoiul se bate pana devine o crema, dupa care se adauga putin cate putin uleiul amestecand incontinuu pana se leaga bine. Adaugam iaurtul si mararul. Amestecam bine. Se lasa la frigider pentru jumatate de ora.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mujdei de usturoi Tony" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (9)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Gratar de pui cu sos Satay

Postat de Zamfira

Gratar de pui cu sos Satay

Grătarul de pui se va prepara în funcţie de varianta fiecăruia. Grătar, plită electrică, hmmm jar etc. Carnea de pui o porţionăm în bucăţi mai mici, condimentăm cu sare,...

Citeste continuarea

Sos caramel

Postat de xana

Sos caramel

Amestecam apa cu zaharul pana devine un amestec omogen dar fara ca acesta sa se topeasca complet. Punem la foc mediu pana capata culoarea chihlimbarului fara sa amestecam deloc. Adaugam apoi...

Citeste continuarea

Comentarii

la 26.12.2012, 12:09
la 26.12.2012, 12:15
Cristina parcă spunea, într-un articol, să nu mai zicem mujdei de usturoi, că de fapt mujdeiul ar fi usturoiul. Altfel, noi îl folosim cu mare plăcere la o grămadă de mâncăruri. Merg să desfac un grăunde mintenaş
la 26.12.2012, 12:23
eu consider mujdeiul sosul care contine usturoiul ca baza...
la 26.12.2012, 12:24
prin alte parti ceea ce am denumit eu mujdei de usturoi tony,altii il folosesc drept salsa
la 26.12.2012, 12:27

Vezi toate comentariile (9)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking