Omuleti din legume umplute

Postat de cismaru_nicoleta in Mancaruri cu carne
11 Feb 2011 | 6084 vizualizari
Omuleti din legume umplute

Foarte gustosi omuletii zambareti...pofta buna

Ingrediente

  • 2 verze mici albe
  • 2 verze mici rosii
  • 3 ardei grasi(galben,rosu,verde)
  • 1 radacina pastarnac
  • 3 morcovi
  • 2 ardei capia rosu
  • 2 ardei capia galben
  • 500 gr carne macinata(eu am pus de porc)
  • 2 cepe mari
  • frunze patrunjel
  • condimente
  • bulion
  • cimbru
  • 2 oua

Mod de preparare

Carnita se pune la prajit intr-o lingura de ulei,iar cand s-a rumenit un pic se adauga legumele care au fost taiate cubulete si se pun la calit toate la foc mic.

Intre timp se oparesc ardeii si varza,dupa care se pun cu gura in jos pe un servet pt a se scurge de surplusul de apa.

Cand legumele s-au calit(cu putin ulei si apa),si compozitia e aproape uscata se adauga condimentele,cimbrul,frunzele de patrunjel maruntite si 2 oua deja batute,si se amesteca incontinuu un minut sa nu se arda si sa se omogenizeze compozitia.

Se ia de pe foc si se baga in ardei si varza,dupa care se pune cate doua linguri de bulion pe fiecare bucata in parte(peste compozitie) dupa care se pun la cuptorul preincalzit(200 grade) intr-o tava..

Sunt gata in aproximativ 20 de minute..

Noi i-am servit alaturi de ardei iuti murati si smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omuleti din legume umplute" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (66)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Coada de vitel cu naut si paste

Postat de cristeena20

Coada de vitel cu naut si paste

Acest fel de mancare se poate face lent, fierbandu-se mult la foc mediu sau se poatefierbe la oala cu presiune, dar nu va fi la fel de gustoasa ca si fiarta lent. Deci pregatim tocanita . Coada...

Citeste continuarea

Paella cu creveti si chorizo

Postat de mihaelar63

Paella cu creveti si chorizo

 Sofranul se pune la hidratat intr-un pahar cu apa calda. Ceapa si usturoiul se toaca marunt si se soteaza in ulei de masline impreuna cu carnatul chorizo taiat rondele....

Citeste continuarea

Comentarii

la 11.02.2011, 22:46
Arata extrasupersenzational nu stiu daca exista cuvantul dar l-am inventat
verifica putin reteta sa scrii si despre carnita ceva
la 11.02.2011, 22:48
Nico eu o aprob pe Ruxy megafantastic
la 11.02.2011, 22:50
Dl Ardeias rosu...pare indragostit de frumoasa ardeiasa galbena...vine Sf. Valentin doar
la 11.02.2011, 22:51
cat de atenta esti Ruxy..eu m-am pierdut printre propozitii la ora asta ,..dar da mi voie sa te citez..arata extrasupersenzational
la 11.02.2011, 22:52

Vezi toate comentariile (66)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking