Papricas cu fasonari de pui

Postat de Luana in Pui
9 Ian 2014 | 4243 vizualizari
Papricas cu fasonari de pui

Ingrediente

  • 6 fasonari de pui
  • o ceapa mica
  • un ardei
  • o lingura de bulion
  • o cana de apa
  • sare piper
  • vegeta
  • pentru galusti
  • un castronel mic cu pireu
  • un galbenus de ou
  • o lingura de faina
  • sare piper
  • marar

Mod de preparare

Ceapa se toaca marunt se freaca cu vegeta si se pune la calit , peste care adaugam ardeiul taiat si el marunt. Se lasa 5 minute .

Adaugam bucatile de pui peste ceapa , apoi bulionul si apa .

Lasam sa fiarba la foc mic 25-30 minute .

Intre timp facem galustile .

Peste pireu adaugam faina galbenusul, sarea, piperul, faina, mararul si amestecam pana obtinem o compozitie destul de solida dar lipicioasa .

Cu ajutorul lingurii luam cate putin din compozitie formand galuste si le punem la prajit , pana prind o culoare usor aurie .

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Papricas cu fasonari de pui" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (7)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Piept de pui umplut

Postat de Dya

Piept de pui umplut

Se spală foarte bine pieptul de pui şi se şterge cu un şervet (pentru a se absorbi surplusul de apă). Se feliază la distanţă de 1 cm, păstrând o bază comună. Se...

Citeste continuarea

Chiftelute din piept de pui

Postat de RODIMUR

Chiftelute din piept de pui

Se curăță, se spală și se lasă pieptul de pui să se scurgă de apă. Ceapa se curăță, se spală și se taie foarte fin, după care se topește în ulei și se lasă la răcit și...

Citeste continuarea

Comentarii

la 09.01.2014, 17:30
la 09.01.2014, 18:54
la 09.01.2014, 19:00
Bun, bun!
la 09.01.2014, 21:28
tu prajesti galustiile????
la 09.01.2014, 22:21
da astea is altfel is mult mai bune, mie cel putin imi plac mai mult

Vezi toate comentariile (7)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking