Ingrediente
- 6 fasonari de pui
- o ceapa mica
- un ardei
- o lingura de bulion
- o cana de apa
- sare piper
- vegeta
- pentru galusti
- un castronel mic cu pireu
- un galbenus de ou
- o lingura de faina
- sare piper
- marar
Mod de preparare
Ceapa se toaca marunt se freaca cu vegeta si se pune la calit , peste care adaugam ardeiul taiat si el marunt. Se lasa 5 minute .
Adaugam bucatile de pui peste ceapa , apoi bulionul si apa .
Lasam sa fiarba la foc mic 25-30 minute .
Intre timp facem galustile .
Peste pireu adaugam faina galbenusul, sarea, piperul, faina, mararul si amestecam pana obtinem o compozitie destul de solida dar lipicioasa .
Cu ajutorul lingurii luam cate putin din compozitie formand galuste si le punem la prajit , pana prind o culoare usor aurie .
Daca ti-a placut reteta noastra "Papricas cu fasonari de pui" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (7)
|