Papricas cu fasonari de pui

Postat de Luana in Pui
9 Ian 2014 | 4265 vizualizari
Papricas cu fasonari de pui

Ingrediente

  • 6 fasonari de pui
  • o ceapa mica
  • un ardei
  • o lingura de bulion
  • o cana de apa
  • sare piper
  • vegeta
  • pentru galusti
  • un castronel mic cu pireu
  • un galbenus de ou
  • o lingura de faina
  • sare piper
  • marar

Mod de preparare

Ceapa se toaca marunt se freaca cu vegeta si se pune la calit , peste care adaugam ardeiul taiat si el marunt. Se lasa 5 minute .

Adaugam bucatile de pui peste ceapa , apoi bulionul si apa .

Lasam sa fiarba la foc mic 25-30 minute .

Intre timp facem galustile .

Peste pireu adaugam faina galbenusul, sarea, piperul, faina, mararul si amestecam pana obtinem o compozitie destul de solida dar lipicioasa .

Cu ajutorul lingurii luam cate putin din compozitie formand galuste si le punem la prajit , pana prind o culoare usor aurie .

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Papricas cu fasonari de pui" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (7)
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Mancarica de pui sub capac de paine

Postat de Sim0naWorld

Mancarica de pui sub capac de paine

Intr-un vas de ceramica, in putin ulei am calit cateii de usturoi zdrobiti usor cu lama cutitului. Cand si-au lasat aroma, dar fara a se arde, i-am scos si am adaugat pulpele de pui spalate si...

Citeste continuarea

Friptura din piept de pui cu cartofi – rulouri

Postat de Doinavar

Friptura din piept de pui cu cartofi – rulouri

Se taie pieptul de pui incepand din mijloc spre margini, desfasurandu-l ca o foaie mai grosuta. Procedati la fel si cu al doilea. Pe un fund de lemn uns cu cateva picaturi de ulei de masline se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 09.01.2014, 17:30
la 09.01.2014, 18:54
la 09.01.2014, 19:00
Bun, bun!
la 09.01.2014, 21:28
tu prajesti galustiile????
la 09.01.2014, 22:21
da astea is altfel is mult mai bune, mie cel putin imi plac mai mult

Vezi toate comentariile (7)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking