Ingrediente
- 1/2 inima vitel (700-800 g)
- 1 cutie ciuperci taiate (400 g)
- 4 cepe
- 1 lingura pasta ardei
- 1 lingura faina alba
- 1 cana lapte
- 50 ml ulei
- boaia rosie de ardei , sare , nucsoara , oregano .
- patrunjel verde
Mod de preparare
Curatati , spalati si tocati marunt ceapa .
Curatati inima de partea alba-zgarciuri si o lasati 5 min.in apa rece sa traga sangele . Taiati inima cuburi potrivite 3/3 cm .
Prajiti ceapa la foc domol pana incepe sa devina sticloasa .
Adaugati inima si prajiti 5 minute impreuna .
Puneti pasta de ardei , sare , condimente , faina alba si amestecati usor .
Amestecand turnati laptele .
Adaugati ciupercile scurse de zeama .Si mai fierbeti la foc usor 10 min .
Asezonati cu patrunjel verde si boia rosie .
Serviti cu garnitura preferata :orez, paste , cartofi. Dar tot mamaliguta merge cel mai bine .
Daca ti-a placut reteta noastra "Paprikas cu inima de vitel si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (17)
|