Paprikas cu inima de vitel si ciuperci

Postat de mihaelar63 in Vita
7 Mar 2014 | 3862 vizualizari
Paprikas cu inima de vitel si ciuperci

Inima de vitel este gustoasa si cruda se prepara rapid. Din nou sa fac cu ceapa? - mi-am zis. Este timpul de o diversiune :D

Ingrediente

  • 1/2 inima vitel (700-800 g)
  • 1 cutie ciuperci taiate (400 g)
  • 4 cepe
  • 1 lingura pasta ardei
  • 1 lingura faina alba
  • 1 cana lapte
  • 50 ml ulei
  • boaia rosie de ardei , sare , nucsoara , oregano .
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Curatati , spalati si tocati marunt ceapa .

Curatati inima de partea alba-zgarciuri  si o lasati 5 min.in apa rece sa traga sangele . Taiati inima cuburi potrivite 3/3 cm .

Prajiti ceapa la foc domol pana incepe sa devina sticloasa .

Adaugati inima si  prajiti 5 minute impreuna .

Puneti pasta de ardei , sare , condimente , faina alba si amestecati usor .

Amestecand turnati laptele .

Adaugati ciupercile scurse de zeama .Si mai fierbeti la foc usor 10 min .

Asezonati cu patrunjel verde si boia rosie .

Serviti cu garnitura preferata :orez, paste , cartofi. Dar tot mamaliguta merge cel mai bine .

Daca ti-a placut reteta noastra "Paprikas cu inima de vitel si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (17)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Vita marengo by Sylvia

Postat de simona72

Vita marengo by Sylvia

Carnea pe care eu am folosit-o a avut si putin os. Am inlaturat osul de pa carne si l-am pus la fiert cu 1 litru apa, pentru a face supa de vita. Restul de carne am taiat-o in bucati mai mari si...

Citeste continuarea

Osso Buco Sicilian

Postat de Ksenya

Osso Buco Sicilian

Se amesteca sarea cu faina si cu piperul . Se pudreaza bucatile de carnne,apoi se prajesc in  ulei  si unt intr-o tigaie, pana capata o culoare aurie, se da in alt castron.Repetam...

Citeste continuarea

Comentarii

la 07.03.2014, 15:16
Yummi, yummi, yummi X:
la 07.03.2014, 15:24
Ce bunatate ai facut,Mihaela!
la 07.03.2014, 15:26
Barbatu-mio a mancat si azi-dimineata la mic dejun , atat de mult i-a placut )
la 07.03.2014, 15:28
la 07.03.2014, 15:29
super bun...

Vezi toate comentariile (17)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking