Parjolute din carne de pasare cu sos de gogosari

Postat de aziz in Pui
9 Dec 2010 | 6462 vizualizari
Parjolute din carne de pasare cu sos de gogosari

Ingrediente

  • 2buc piept de pasare dezosat
  • 5 felii piine
  • 2 oua
  • patrunjel verde
  • usturoi dupa gust
  • sare piper
  • curry
  • o lingura praf de supa

Mod de preparare

se da prin masina de tocat carnea si piinea ,pisam usturoiul si-l amestecam cu carnea .tocam patrunejelul si il punem in compozitie se adauga ouale si restul condimentelor.piinea o puteti umezi putin.din aceasta pasta formam bilute pe care le prajim in ulei incins.se scot pe servetele absorbante .eu le-am asortat cu sosul de gogosari (http://www.bucataras.ro/retete/14649/sos-de-gogosari-colorati.html)

Daca ti-a placut reteta noastra "Parjolute din carne de pasare cu sos de gogosari" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (13)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Snitele de pui in crusta de parmezan si patrunjel

Postat de gurita_ta2005

Snitele de pui in crusta de parmezan si patrunjel

Pieptul de pui se feliaza, se bat feliile de snitele pe ambele parti si se condimenteaza. Amestecam cele 2 oua intr-o farfurie adaunca, punem faina cat cuprinde pentru a forma o compozitie...

Citeste continuarea

Crispy din muschiulet de pui

Postat de mirela0911

Crispy din muschiulet de pui

Se spala muschiuletii de pui si se lasa sa se scurga bine de apa, apoi se sterg cu prosoape absorbante. Intr-un bol se bat ouale impreuna cu condimentele cu ajutorul unui tel. Separat se pun...

Citeste continuarea

Comentarii

la 09.12.2010, 19:24
la 09.12.2010, 19:39
la 09.12.2010, 19:40
ma autoinvit la masa
la 09.12.2010, 19:54
cu mare drag va invit!!!
la 09.12.2010, 20:04

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking