Paste tricolor cu branza si spanac

Postat de privatelaura in Spaghete
29 Noi 2012 | 3321 vizualizari
Paste tricolor cu branza si spanac

Astazi vin si eu cu o reteta delicioasa de paste cu branza si spanac. Se poate renunta la branza si pastra doar spanacul. Cert e ca sunt foarte bune, iar spanacul proaspat confera un gust excelent pastelor.

Ingrediente

  • 300 gr paste (eu am folosit spaghetti tricolore)
  • 200gr branza framantata de capra
  • 200 gr spanac proaspat
  • 1 cub unt

Mod de preparare

Pastele se pun la fiert cu un praf de sare. Se lasa la fiert cam 8-10 in in functie de instructiunile de pe cutia de paste. Dupa ce au fiert, se strecoara si se amesteca cu un cub de unt. Se adauga branza si spanacul spalat si rupt in bucati.

Se amesteca bine toate ingredientele si se serveste o portie generoasa. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste tricolor cu branza si spanac" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (18)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Spaghete cu chiftelute si sos de rosii

Postat de robert_badica

Spaghete cu chiftelute si sos de rosii

Fierbem pastele ,conform instructiunilor de pe ambalaj, in apa cu sare. Intr-o tigaie, punem uleiul si calim ceapa taiata. Dupa ce s-a calit adaugam sucul de rosii, otetul si zaharul....

Citeste continuarea

Spaghete cu sos de rosii si carne de vita

Postat de Meea

Spaghete cu sos de rosii si carne de vita

    Preparăm spaghetele conform indicațiilor de pe ambalaj.        Tăiem ceapa mărunt și o punem la călit în puțin ulei. Punem peste carnea tăiată...

Citeste continuarea

Comentarii

la 29.11.2012, 18:19
si eu am incercat combinatia.cam strimbam din nas prima oara cind am citit reteta dar am ramas foarte placut surprinsa cit sunt de bune
la 29.11.2012, 18:21
la 29.11.2012, 18:25
super bune cu spanac
la 29.11.2012, 18:30
Bunatate de bunatate!
la 29.11.2012, 18:38

Vezi toate comentariile (18)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking