Pateuri cu ciuperci, sunca de curcan si branza

Postat de adasev12 in Aperitive / Garnituri
27 Feb 2011 | 6119 vizualizari
Pateuri cu ciuperci, sunca de curcan si branza

nu au iesit super extraordinar de frumaose, dar au fost bune.....

Ingrediente

  • 500 g faina
  • 25 g drojdie proaspata
  • o l-ita sare
  • un praf de zahar
  • 150 ml lapte
  • 50 g margarina
  • 2 lg ulei de masline
  • 1 ou

pt umpluturi:

  • sunca de curcan
  • o jumatate de ceapa
  • 2 lg smantana de gatit
  • o mana de ciuperci proaspete
  • mozarella

pasta de branza:

  • branza dulce de vaci, smantana, sare, piper, marar

Mod de preparare

mai intai  am facut aluatul...stie toata lumea cum se face...nu insist...am lasat la dospit o ora

in acest  timp am pregatit umplutura de ciuperci: am taiat ceapa marunt si am pus la calit cu 2 lg de ulei, am pus ciupercile maruntite, sare , oregano si  sunca taiata cubulete...

am lasat sa fiarba sub capac vreo 15 min, am mai  adaugat piper si 2 lg de smantana si am facut o maia dintr-o lg de faina, sa se faca sosul gros. am adaugat si patrunjel verde si am lasat un pic la racit.

mozzarella am taiat-o separat cubulete impreuna cu doua felii de sunca presata.

aluatul l-am pus pe masa de lucru, l-am mai framantat putin si am inceput sa-l modelez...dupa pofta inimii....

am umplut o parte din pateuri cu ciuperci, o alta cu mozzarella si sunca si o alta cu pasta de branza.

am presarat cascaval ras peste si am dat la copt la 180 grade, cam jumatate de ora.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pateuri cu ciuperci, sunca de curcan si branza" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (27)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Aperitiv cornuri cu jumari si ceapa prajita

Postat de panacris

Aperitiv cornuri cu jumari si ceapa prajita

În recipientul mașinii de pâine se pun laptele, ouăle bătute, iaurtul, făina cernută, sarea, zahărul, untura și drojdia. Atenție! Păstrați această ordine daca vreți să...

Citeste continuarea

Aperitiv Cosulete cu ciuperci

Postat de comanligia

Aperitiv Cosulete cu ciuperci

Se incinge cuptorul. Se unge tava cu ulei (eu am folosit una de briose). Apoi se toaca nu prea marunt ciupercile si se pun la calit, se adauga peste ciuperci si Kaizerul si se calesc cateva...

Citeste continuarea

Comentarii

la 28.02.2011, 00:01
hehe..eu am fost mai lenesa..le ma facut cu aluat de cumparat ..bravo,,esti harnicuta
la 28.02.2011, 00:05
la 28.02.2011, 00:34
luk...de ala as vrea eu o reteta...e minunat...dar... eu nu am avut asa c am improvizat acolo si eu ceva....
la 28.02.2011, 00:34
tanya....
la 28.02.2011, 01:15
ce fain!!!

Vezi toate comentariile (27)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking