Perisoare de carne cu sos tomat si ciuperci

Postat de cristeena20 in Mancaruri cu carne
8 Iul 2014 | 7758 vizualizari
Perisoare de carne cu sos tomat si ciuperci

Ingrediente

Pentru perisoare:

  • 300 gr carne de porc tocata
  • sare, piper
  • 1 lingura de pasta de legume
  • 1 ou
  • putina faina
  • patrunjel verde , putin busuioc verde, putin cimbru verde
  • praf de usturoi

Pentru sos:

  • ulei de masline
  • 1 ceapa mica
  • 1 cub knorr de pui
  • sare, piper, oregano, dafin, busuioc verde, putina sare
  • 1 cutie rosii in conserva
  • 3 linguri pasta de rosii
  • 3 linguri ketchup
  • 1 cutie de ciuperci in conserva
  • parmezan ras

Mod de preparare

- Carnea tocata se amesteca cu un ou, sare, piper, praf de usturoi. pasta de legume, verdeturile tocate marunt si putina faina. Se da la rece pentru 1-2 ore. 

- Intr-o cratita punem ceapa tocata fin sa se caleasca cu ulei de masline. Cand devine sticloasa adaugam 2 catei de usturoi si adaugam cu grija perisoarele facute dinc arnea tocata. Le intoarcem si le lasa sa se rumeneasca usor pe toate partile. Aveti grija sa nu l zdrobiti. Apoi turnati putina supa facuta din 200 ml apa fierbinte cu un cub knorr. Acoperim si lasam sa fiarba putin in acest sos. Adaugam o foaie de dafin. Apoi  adaugam rosiile din conserva tocate marunt, cu sos cu tot , pasta de rosii si ketchupul. Ciupercile se scurg de apa din cutie si le adaugam la sos. Adaugam sare, piper, oregano si putin zahar. Lasma sa fiarba si sa se ingroase sosul. La final aduagal busuioc proaspat cu generozitate .

- Servim cu parmezan ras deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Perisoare de carne cu sos tomat si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (24)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate

Retete similare

Pulpe și piept de gâscă pe pat de varză murată

Postat de panacris

Pulpe și piept de gâscă pe pat de varză murată

Carnea de gâscă se pune la fiert în apă rece, atenție fără sare, cca. 30 de minute Să fie fiartă cam pe jumătate :D! Între timp varza murată se taie fideluță și...

Citeste continuarea

Chiftelute in aluat de bere

Postat de caroline

Chiftelute in aluat de bere

Incepem prin a pregati compozitia  pentru chiftelute. Punem intr-un bol carnea tocata,oul intreg,painea pusa in lapte si apoi stoarsa bine ,ceapa tocata  marunt  si sare,piper...

Citeste continuarea

Comentarii

la 08.07.2014, 17:05
Delicioase
la 08.07.2014, 17:19
Ce buneeeee!!
la 08.07.2014, 17:25
la 08.07.2014, 17:42
Delicioase
la 08.07.2014, 18:02
Tare bune!

Vezi toate comentariile (24)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking