Peste din Marea Nordului facut pane

Postat de Constelatialeu in Peste
18 Aug 2013 | 3769 vizualizari
Peste din Marea Nordului facut pane

Azi,ziua de gratie 18 august 2013 am iesit la pescuit,singurul si unicul peste care mai era in mare l-a prins leutul nostru Cristian,cred ca restul de pesti erau plecati la vreo petrecere.....Este un peste care seamana cu codul,se numeste Torsk.....

Ingrediente

  • 1 peste ( ca atat am prins)
  • 2 oua
  • 30 g faina
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prajit

Mod de preparare

Se prinde pestele, se curata foarte bine de solzi, se taie pe burta si se scot maruntaiele, apoi cu o foarfeca taiem aripioarele, ii scoatem sira spinarii si-l portionam, au iesit 7 bucatele. Inainte sa-l taiem il invelim intr-un servetel care sa absoarba apa. Pregatim apoi ouale cu sare, piper si faina, trecem bucatele de peste prin faina apoi prin amestecul de ou si le punem la prajit in tigaia cu uleiul incins. Se intorc de o parte pe alta, se servesc cu feliute de lamaie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste din Marea Nordului facut pane" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (16)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Chiftele cu merluciu si sos tartar

Postat de comanligia

Chiftele cu merluciu si sos tartar

Se decongeleaza pestele,se spala si se toaca mai marunt apoi se condimenteaza cu condimente pentru peste. Se pregateste compozitia:intr-un castron se bat ouale cu putina sare,apoi se adauga apa...

Citeste continuarea

Ciorba de stiuca II

Postat de mihaelar63

Ciorba de stiuca  II

Legumele se curata si se spala. Ceapa si usturoiul se toaca marunt. Telina apio se feliaza. Morcovii si cartofii se taie cuburi. Pestele se spala bine si se tine in apa...

Citeste continuarea

Comentarii

la 18.08.2013, 21:50
bun bun pestele
la 18.08.2013, 21:50
Cleme, eu mă încumet şi la aşa ceva, să ştii.
la 18.08.2013, 21:53
la 18.08.2013, 21:53
la 18.08.2013, 21:54
Padre iti dau bucatica mea.....

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking