Peste din Marea Nordului facut pane

Postat de Constelatialeu in Peste
18 Aug 2013 | 3769 vizualizari
Peste din Marea Nordului facut pane

Azi,ziua de gratie 18 august 2013 am iesit la pescuit,singurul si unicul peste care mai era in mare l-a prins leutul nostru Cristian,cred ca restul de pesti erau plecati la vreo petrecere.....Este un peste care seamana cu codul,se numeste Torsk.....

Ingrediente

  • 1 peste ( ca atat am prins)
  • 2 oua
  • 30 g faina
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prajit

Mod de preparare

Se prinde pestele, se curata foarte bine de solzi, se taie pe burta si se scot maruntaiele, apoi cu o foarfeca taiem aripioarele, ii scoatem sira spinarii si-l portionam, au iesit 7 bucatele. Inainte sa-l taiem il invelim intr-un servetel care sa absoarba apa. Pregatim apoi ouale cu sare, piper si faina, trecem bucatele de peste prin faina apoi prin amestecul de ou si le punem la prajit in tigaia cu uleiul incins. Se intorc de o parte pe alta, se servesc cu feliute de lamaie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste din Marea Nordului facut pane" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (16)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Crap oriental

Postat de Ina

Crap oriental

Se curata pestele, se portioneaza, se sareaza, se trece prin faina si se prajeste in ulei, fara a se rumeni. Ceapa se toaca solzisori, morcovii si telina se feliaza si se calesc impreuna in...

Citeste continuarea

Chiftelute din peste

Postat de simona72

Chiftelute din peste

Lasam pestele sa se dezghete la temperatura camerei. Il curatam si-l spalam bine si ii indepartam capul si coada. Intr-o oala incapatoare punem apa din abundenta(sa treaca peste pesti), adaugam...

Citeste continuarea

Comentarii

la 18.08.2013, 21:50
bun bun pestele
la 18.08.2013, 21:50
Cleme, eu mă încumet şi la aşa ceva, să ştii.
la 18.08.2013, 21:53
la 18.08.2013, 21:53
la 18.08.2013, 21:54
Padre iti dau bucatica mea.....

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking