Peste pangasius in crusta de malai si garnitura de orez basmati

Postat de mamaieelena in Pangasius
30 Apr 2012 | 6479 vizualizari
Peste pangasius in crusta de malai si garnitura de orez basmati

Ingrediente

  • 4 fileuri de peste pangasius
  • 150 g malai
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prajit
  • 1 cana orez(garnitura)
  • sare

Mod de preparare

Pestele se spala si se tamponeaza cu hartie prosop apoi se portioneaza dupa preferinta. Se asezoneaza pestele cu sare si piper.

Iintre timp se pune pe o farfurie plata faina de malai. Se pune pe foc tigaia cu ulei la incins. Pestele se da prin malai si se pune la prajit la foc potrivit se lasa sa faca crusta aurie si apoi se poate praji si pe cealalta parte.

In timp ce se prajeste pestele se pune apa la foc cu sare pentru orez. Masura este cana de cafea (pentru mine) de 150g. Cand clocoteste apa se pune orezul spalat in 2-3 ape. Se lasa la foc mic dupa ce a inceput sa clocoteasca nu se mai amesteca cu lingura in cratita se lasa sa scada apa. Cand s-a terminat de prajit pestele este gata si orezul.Pofta buna.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste pangasius in crusta de malai si garnitura de orez basmati" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (14)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

File de pangasius in hartie pergament

Postat de rocsi_1612

File de pangasius in hartie pergament

Spalam bucatile de peste, le tamponam cu servetele de bucatarie pentru a le usca. Usturoiul il curatam, il taiem pe jumatate, rosiile le spalam si le taiem jumatati. Luam prima bucata de hartie....

Citeste continuarea

File de pangasius cu sos de iaurt

Postat de gurita_ta2005

File de pangasius cu sos de iaurt

Fileul de pangasius se taie in bucati potrivite,se condimenteaza pe ambele parti si se pune intr-o tigaie cu putin ulei de masline si putina apa. Se lasa sa scada zeama si sa se rumeneasca...

Citeste continuarea

Comentarii

la 30.04.2012, 14:51
bun
la 30.04.2012, 15:03
multumesc sufletista
la 30.04.2012, 16:17
ce bun este pestele
la 30.04.2012, 16:53
multumesc cris
la 30.04.2012, 17:24
Aici , PAS ...

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking