Peste

Crema cu sprot afumat si iaurt grecesc

Postat de mihaelar63

Ardeiul rosu s etaie marunt. Usturoiul se piseaza. Coditele de ceapa verde se taie rondele. Amestecati iaurtul cu sprotul din conserva impreuna cu legumele tocate....

Citeste continuarea

File de salau pane cu sos de capere

Postat de panacris

Peștele se porționează în bucăți de cca. 100 gr. Între timp ouăle se bat energic împreună cu muștarul. Feliile de pește se dau prin făină, oul bătut  și iar...

Citeste continuarea

Chiftelute de salau 2

Postat de violeta30

Fileul de pește se toacă la mașină, apoi se amestecă cu morcovul și cartoful rași pe răzătoarea mică, usturoiul făcut mujdei, ouăle, mărarul, condimentele și delikatul/sarea. Se...

Citeste continuarea

File de crap salbatic cu rozmarin si fresh de portocale, servit cu legume in unt

Postat de mirela0911

Se spala bucatile de peste si se lasa sa se scurga bine de apa, eventual se sterg cu prosoape absorbante de surplusul de apa. Se condimenteaza cu sare si piper si se pun intr-o tigaie unde se pune...

Citeste continuarea

Peste si lapti - la tigaie

Postat de mihaelar63

Bucatile de peste si laptii se spala .  Pestele  si laptii se usuca cu prosoape de hartie care vor absorbi umiditatea . Curatati usturoiul . Puneti ulei in...

Citeste continuarea

Merluciu pane

Postat de violeta30

Fileurile se trec prin șervețele de hârtie (după ce s-au dezghețat). Se sărează și se dau cu piper. Se taie în 3 bucăți mai mici. Ouăle se bat cu sare și făina. Se pun...

Citeste continuarea

Crochete de ton

Postat de xana

Taiem ceapa si usturoiul cat se poate de marunt, tocam patrunjelul, zdrobim cartoful fiert si le amestecam cu celelalte ingrediente. Pesmet am pus cca 2-3 linguri, atat cat sa se lege bine...

Citeste continuarea

Rondele de fitofag prajite

Postat de violeta30

Spalam pestele, il tamponam cu servetele absorbante, il saram si lasam deoparte 10 minute. Punem pesmet intr-o farfurie adanca si trecem pestele pana capata o crusta de pesmet peste tot. Se...

Citeste continuarea

Somon cu mandarine in stil asiatic

Postat de mihaelar63

Pestele l-am spalat si l-am tamponat de excesul de umiditate. Se portioneaza fileul de somon in bucati de maximum 3 degete latime. Somonul astfel portionat va fi mai usor de manipulat la...

Citeste continuarea

Somon cu spanac in crusta de foietaj

Postat de Veronica22

Fileurile de somon se curata de piele si apoi se portioneaza in 3 bucati fiecare. Se condimenteaza cu sare si piper. Spanacul se pune intr-o cratita in care am topit putin unt si se soteaza....

Citeste continuarea
Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking