Avat marinat
Postat de panacris
Peștii se curăță de solzi și intestine, apoi se filetează și se taie bucățele, se adaugă sarea și se lasă la rece cca. 30 minute. Între timp, ceapa și morcovii se curăță,...
Citeste continuareaPostat de panacris
Peștii se curăță de solzi și intestine, apoi se filetează și se taie bucățele, se adaugă sarea și se lasă la rece cca. 30 minute. Între timp, ceapa și morcovii se curăță,...
Citeste continuareaPostat de panacris
Peștele se eviscerează, se curăță și se porționează. Legumele se curăță și se toacă grosier. Ceaunul se încinge, se adaugă uleiul, legumele tocate cca. 1000 ml apă și...
Citeste continuareaPostat de Ksenya
Pestele il spalam si-i inlaturam pielea si capul. Intr-o tigaie adaugam uleiul si-l incalzim bine, adaugam bucatile de peste si-l prajim cate 3 minute pe...
Citeste continuareaPostat de Bucataras
Pune tonul in tigaia gratar, impreuna cu usturoi si ghimbir tocate marunt, sare si piper. Stropeste cu putin ulei. Intoarce tonul pe ambele parti, cat sa se rumeneasca bine exteriorul,...
Citeste continuareaPostat de panacris
File-urile de somon, stropite cu puțin ulei de măsline, se pun la gătit, atenție cu pielea în jos, pe placa de sare preîncălzită în cuptor la 250 g, cca. 10 minute....
Citeste continuareaPostat de panacris
Recunosc că e prima oară când filetez un pește ;) N-am avut curiozitatea, nevoia și dorința, deoarece se găsește la orice oră și pescărie, file de pește. Dar, nah, acum m-a...
Citeste continuareaPostat de katty
Spalam bine pestele, il scurgem si il presaram cu sare si piper, inclusiv in interior. Crestam pestele din loc in loc. Maruntim usturoiul si il asezam in crestaturile facute si in interior. Punem...
Citeste continuareaPostat de Monica1997
Am spalat scrumbia si i-am curatat interiorul, dupa care am indepartat capul si coada iar trunchiul l-am sectionat in doua parti egale. Am uns cele doua bucati, am presarat condimentele iar in...
Citeste continuareaPostat de katty
Spalam pestele, il scurgem si il presaram cu sare. Il lasam deoparte 10 minute. Curatam cartofii si ii taiem rondele. Intr-o tava punem 1 lingura de ulei si asezam rondelele de cartofi pe...
Citeste continuareaPostat de Constelatialeu
Se cumpara pastravul direct de la pastravarie, mai proaspat de atat nu se poate, se curata, se spala, apoi se presara sare, piper si ulei de masline, se lasa la odihna 20 min. Se asaza...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|