Piept de porc semiafumat la oala de lut

Postat de Constelatialeu in Porc
22 Mai 2014 | 3097 vizualizari
Piept de porc semiafumat la oala de lut

Deci e cu oala,e cu lut,e si-o coasta printre,e de bine zic...

Ingrediente

  • cca 1 kg piept de porc semiafumat
  • 1 morcov cca 150 g
  • 100 g ceapa verde ( atata mai aveam)
  • 1 capatana usturoi
  • 1 cutie de 400 g rosii cubulete in bulion
  • sare
  • piper
  • 50 ml ulei

Mod de preparare

Bucata de piept am taiat-o in trei,am asezat-o pe fundul oalei de lut si am adaugat 50 ml ulei.Am curatat si taiat morcovul rondele,ceapa am taiat-o mai marunt,cateii de usturoi i-am curatat si lasat intregi.Toate astea le-am pus in oala peste pieptul de porc,peste ele am adaugat o cana cu apa,am pus capacul la oala si am dat oala la cuptor la foc moderat,cca 1 si 1/2 ore. Apoi am ridicat capacul am pus rosiile si am mai lasat la cuptor cca 1/2, oala fara capac sa se rumeneasca putin. Se poate servi cu cartofi sau paste,fiecare dupa preferinta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de porc semiafumat la oala de lut" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (18)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Gulas

Postat de Ica_mama

Gulas

Se taie ceapa si celelalte legume dupa preferinta. Carnea de porc se taie cubulete. Intr-o oala de 5 l se pune uleiul de masline ,se lasa la incins,apoi se adauga ceapa tocata marunt,se...

Citeste continuarea

Mancare de cartofi cu scaricica afumata de porc

Postat de panacris

Mancare de cartofi cu scaricica afumata de porc

Ceapa se curață, se toacă mărunt și se pune la călit în ulei și puțină apă, împreună cu ardeii tocați mărunt. Scăricica se taie bucățele, cât o...

Citeste continuarea

Comentarii

la 22.05.2014, 18:39
la 22.05.2014, 18:39
ce bine arata
la 22.05.2014, 18:47
la 22.05.2014, 18:48
bun tare
la 22.05.2014, 18:52

Vezi toate comentariile (18)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking