Piftelute din soia cu orez

Postat de nadina73 in Mancaruri de post
5 Mar 2010 | 4974 vizualizari
Piftelute din soia cu orez

foarte gustoase

Ingrediente

  • 1 cana de orez (2 pungi semipreparat,congelate )
  • 150 g soia granule,snitel,cuburi.........
  • 2-3 linguri pasta de rosii
  • 2 linguri delikat
  • 1 lingurita sare
  • 3-4 cartofi fierti
  • patrunjel verde
  • 4-5 catei usturoi
  • putina faina alba

Mod de preparare

Se pun 5oo ml apa sa fiarba cu 2 linguri de delicat dupa care se pune soia si se lasa sa fiarba 8-10 minute impreuna dupa care se ia de pe foc si se mai lasa asa 1 ora buna,iar apoi daca s-a racit intre timp se strecoara de apa ce a mai ramas si se toaca cu masina de carne (cu badidora nu merge)si cartofi la fel dupa ce s-au fiert(se pot pune si cruzi si se toaca)

Dupa ce s-au tocat soia si cartofii se amesteca cu orezul(fiert in prealabil,daca e semipreparat nu trebuie fiert) pasta de tomate,patrunjelul verde ,usturoiul pisat,putina faina(cat sa se poat lucra cu compozitia)apoi se formeaza piftelute si se prajesc in  ulei bine incins si la foc potrivit

Se servesc  cu cartofi pireu(post)

Daca ti-a placut reteta noastra "Piftelute din soia cu orez" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (1)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Sarmale in varza dulce cu orez, ciuperci si fructe uscate

Postat de ancutsa

Sarmale in varza dulce cu orez, ciuperci si fructe uscate

  Se căleşte ceapa tocată mărunt în puţin ulei încins, se adaugă morcovul ras, sarea, ciupercile spălate, curăţate de pieliţă şi tăiate marunt, care îşi vor...

Citeste continuarea

Mancare de spanac, cu leurda si orez

Postat de RODIMUR

Mancare de spanac, cu leurda si orez

Se curăță cepele, se spală, se taie rondele și se călesc, la foc mic, în ulei suficient, ca să nu se ardă. Se taie și se aruncă partea inferioară a firelor de leurdă (cam...

Citeste continuarea

Comentarii

la 12.03.2010, 12:39
trebuie sa le fac

Vezi toate comentariile (1)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking