Pilaf cu copanele la cuptor

Postat de Sim0naWorld in Pui
19 Feb 2012 | 4972 vizualizari
Pilaf cu copanele la cuptor

Ingrediente

  • 6 ciocănele pui
  • condiment pentru carne pui
  • boia de ardei iute
  • 4 caţei usturoi
  • oregano
  • 1 lingură delikat

 

  • 1 morcov mic
  • ½ ardei roşu
  • 10 cm tija praz
  • 1 ceapă mică roşie
  • 50 g mazăre congelată
  • 50 g fasole verde congelată
  • 50 g ciuperci congelată
  • ¾ cană orez bob lung
  • ½ linguriţă curry

Mod de preparare

Ciocănele de pui le-am condimentat, amestecănd bine-bine, apoi le-am dat la frigider pentru 2 ore.

După 2 ore am pus ciocanele într-un vas de yena şi am dat la cuptor pentru 1 oră.

Am pregătit legumele, am pus la calit morcovul, ardeiul, prazul, ceapa, iar când acestea s-au înmuiat putin am adăugat orezul. Am lasat cca 2 minute, apoi am pus si legumele congelate. Am adugat puţină apă caldă şi  am lăsat să se fiarbă. Când orezul a fost aproape gata, am pus ½ linguriţă curry. Am pus orezul într-un vas de yena şi am dat la cuptor ptr 15 minute.

Am servit ciocanelele cu orezul cu legume, împreună cu o salata combinată de vară  (salată verde, ridichi, rosii, castravete, praz, ceapă roşie).

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu copanele la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (12)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Cordon Bleu

Postat de cristeena20

Cordon Bleu

Taiem pieptul de pui in jumate si apoi il desfacem intr-o foaie pe care o batem usor intre folie de plastiuc cu grija sa nu rupem. Ideea e sa iasa o felie subtire de carne. O condimentam cu sare,...

Citeste continuarea

Chiftelute din piept de pui la cuptor, cu pilaf de orez

Postat de RODIMUR

Chiftelute din piept de pui la cuptor, cu pilaf de orez

Pieptul de pui se fasonează, se spală și apoi se toacă fin. Se curăță ceapa, se spală, se taie mărunt și se călește ușor, în ulei suficient și la foc mic, până ce se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 19.02.2012, 21:03
Place
la 19.02.2012, 21:56
arata bine!
la 19.02.2012, 22:13
bun bun
la 19.02.2012, 22:39
ce bine arata
bravo Simo
la 19.02.2012, 22:54
cat de delicios arata

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking