Pilaf cu urzici si leurda
Postat de RODIMUR
Se îndepărtează rădăcinile urzicilor, se spală foarte bine, în 5-6 ape, după care se pun la fiert, cu o linguriță de sare. Când sunt gata fierte, se strecoară și se...
Citeste continuareaAm incercat intr-o doara, dar a iesit asa de bun incat de abia astept sa mai fac. Din cauza lui am pus si pentru "iarna" in congeletor! Este foarte bun!
Ingrediente
Mod de preparareCeapa se curata, se spala si se taie rondele cu partea verde cu tot. Ardeii se curata si se toaca marunt. Leurda se spala si se toaca marunt. Intr-o cratita se caleste ceapa in ulei 2-3 minute. Se adauga ardeii si se mai caleste 2-3 minute. Se presara vegeta, piper si sare. Se adauga doua pahare cu apa si cand fierbe si adauga orezul. Se lasa la fiert 25-30 minute, amestecand sa nu se prinda. Cand este fiert orezul se adauga si leurda si se mai fierbe 5 minute. Se adauga patrunjelul tocat, se amesteca bine de 2-3 ori si este gata. Se mananca ca atare sau garnitura la fripturi. Pofta Buna! Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu leurda" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
|
Postat de RODIMUR
Se îndepărtează rădăcinile urzicilor, se spală foarte bine, în 5-6 ape, după care se pun la fiert, cu o linguriță de sare. Când sunt gata fierte, se strecoară și se...
Citeste continuareaPostat de ela2015
Spalam orezul in mai multe ape reci, frecand usor boabele cu degetele pentru a indeparta amidonul de pe ele! La fel procedam si cu verdeata. O clatim foarte bine sa nu ramana urme de praf...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|