Drob taranesc
Postat de ancutsa
Se fierbe ficatul de porc in apa cu putina sare, pentru aprox 40 de minute. Se lasa la racit, apoi se taie foarte marunt, va puteti ajuta de robotul de bucatarie. Intr-un vas mare se amesteca...
Citeste continuarea
Ingrediente
Mod de preparareOrezul se alege,se spala si se lasa la inmuiat in apa. Dupa ce este fiarta ,carnea se scoate,iar supa rezultata se strecoara. In trei parti de supa se adauga o parte orez, cateva boabe de piper,sare, delikat. Se lasa sa fiarba la foc mic amestecand rar. Carnea de pasare se rumeneste 2-3 minute in putin ulei si se serveste alaturi de pilaf. Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf taranesc" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
|
Postat de ancutsa
Se fierbe ficatul de porc in apa cu putina sare, pentru aprox 40 de minute. Se lasa la racit, apoi se taie foarte marunt, va puteti ajuta de robotul de bucatarie. Intr-un vas mare se amesteca...
Citeste continuareaPostat de adasev12
Mai intai am pus pulpele in putina apa si le-am tras un clocot, cat sa scoata spuma, am spumat bine si am scos apoi pe farfurie. Am pus intr-o cratita ulei de masline si am calit putin ceapa si...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|