Pizza cu branza si cascaval

Postat de Valclaudia in Pizza
22 Mar 2014 | 3886 vizualizari
Pizza cu branza si cascaval

Ingrediente

Aluat:

  • 200 gr faina alba
  • 50 gr. fulgi de secara
  • Sare dupa gust
  • 1/2 pachetel drojdie
  • 200 ml apa calduta
  • Putin zahar
  • 1 lingura seminte de in
  • 2 linguri ulei

Topping:

  • 1/2 cutie rosii pasate
  • 150 gr. telemea (mai uscata) rasa
  • 150 gr. cascaval
  • 50 gr. masline verzi
  • 3 rosii
  • oregano uscat

Mod de preparare

Amestecam drojdia cu zaharul si o lingurita rasa de sare pana devine lichida.

Punem peste drojdie apa calduta, 1 lingura seminte de in, fulgii de secara iar la final faina.

Amestecam toate ingredientele cu mana, vom obtine un aluat lipicios, adaugam 2 linguri de ulei si il turnam in tava unsa cu ulei.

Aplatizam cu palmele unse cu ulei, intindem un strat de rosii pasate, apoi presaram branza telemea rasa.

Asezam felii de rosii si maslinele verzi, bucati de cascaval si presaram oregano.

Dam tava la cuptor (preincalzit) pana se rumeneste frumos ( temperatura ridicata).

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu branza si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (16)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Pizza cu blat de dovlecel si branza

Postat de merisor67

Pizza cu blat de dovlecel si branza

Pornim cuptorul la 180 de grade C. Tocăm ceapa solzișori și o călim în untul topit, împreună cu usturoiul curățat și tăiat rondele. Când ceapa se pătrunde, adăugăm...

Citeste continuarea

Pide

Postat de rocsi_1612

Pide

Aluatul: Intr-un bol cerneti faina. Adaugati sarea, zaharul si drojdia uscata, amestecati cu o lingura. Turnati apa minerala calduta, treptat si framantati, pana aluatul devine omogen si usor...

Citeste continuarea

Comentarii

la 22.03.2014, 22:42
buna buna
la 22.03.2014, 22:43
mmmmmmm o bunatate
la 22.03.2014, 22:46
la 22.03.2014, 22:48
I-ai luat-o inainte lui Boss)
la 22.03.2014, 22:52
I haaate youu )

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking