Pizza cu carne de pasare Bucegi

Postat de Bucataras in Porc
7 Sep 2010 | 3625 vizualizari
Pizza cu carne de pasare Bucegi

Bucura-te! Pate Bucegi iti aduce noutati! O noua eticheta cu un design modern si apetisant, care iti face cu ochiul de pe raft. Cat despre gust, pateurile Bucegi isi pastreaza aceeasi gust unic si bun cu care te-ai obisnuit. Savureaza o felie de bucurie alaturi de intreaga familie, la o gustare cu Pate Bucegi. Vestile bune continua, pentru ca si gama de carne Bucegi cu cele doua sortimente, carne de porc si carne de pasare, vine cu o eticheta proaspata. Carnea Bucegi te ajuta sa gatesti usor si rapid o sumedie de retete delicioase. Asadar, bucura-te in continuare de gustul produselor Bucegi si de un nou ambalaj cu continut ridicat de fericire.

Ingrediente

  • 1 cutie de carne de pasare Bucegi de 300 g
  • 300 g de mozzarella rasa
  • Pentru blat:
  • 3 ½ cani de faina
  • 1 ½ cani de apa
  • ½ cub de drojdie
  • Un varf de cutit de zahar
  • Un varf de cutit de sare
  • 2 linguri de ulei
  • Pentru sos:
  • 1 cana de pasta de tomate
  • 1 catel de usturoi tocat
  • Un varf de cutit de oregano
  • Un varf de cutit de zahar
  • ½ lingurita boia dulce
  • Un varf de cutit de piper negru macinat
  • ½ lingurita de sare

Mod de preparare

1.  Amestecati drojdia cu zaharul si cu 4 linguri de apa pentru a prepara maiaua.

2. Dupa ce s-a umflat putin, framantati-o cu restul ingredientelor pentru aluat. Lasati aluatul sa se dospeasca 2 ore, iar dupa ce a crescut Impartiti-l In patru si Intindeti foi rotunde, de dimensiunea tavilor dumneavoastra. Ca alternativa puteti cumpara blaturi gata facute din comert.

3. Omogenizati bine toate ingredientele pentru sos sau cumparati sos gata facut din comert.

4. Incingeti cuptorul la temperatura mare. Taiati carnea conservata Bucegi In fasii subtiri.

5. Intindeti sosul peste foile de pizza asezate In tavi unse cu ulei, presarati deasupra mozzarella, apoi fasiile de carne. Coaceti pizza In cuptor timp de 8-10 minute, In functie de puterea cuptorului.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu carne de pasare Bucegi" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (2)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Perisoare de porc in sos de branza

Postat de gurita_ta2005

Perisoare de porc in sos de branza

Carnea tocata se amesteca cu condimentele,ceapa alba tocata marunt,orezul si oul. Se formeaza bilute,se pun pe o farfurie si se dau la frigider pentru cateva ore. Se scot din firgider,se...

Citeste continuarea

Snitele pufoase cu usturoi

Postat de mihaelar63

Snitele pufoase cu usturoi

 Pulpa de porc se taie felii si se bate cu batatorul de snitele .   Bucatile de carne se presara pe ambele parti cu usturoi granulat .   In acelasi timp le...

Citeste continuarea

Comentarii

la 18.11.2010, 23:54
ineresanta si cred ca si delicioasa
la 07.02.2013, 12:58

Vezi toate comentariile (2)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking