Pizza cu salam vanatoresc

Postat de Ina in Pizza
9 Iun 2014 | 7586 vizualizari
Pizza cu salam vanatoresc

Din cand in cand, ne mai rasfatam cu cate-o pizza ... :X Ingrasa, dar e buuuuna! :D :))

Ingrediente

  • Blat:
  • 400 ml apa
  • 2,5 linguri ulei de masline
  • 1 lingura zahar
  • 2,5 lingurita sare
  • 800 g faina
  • 7 gr drojdie uscata
  • Pentru umplutura:
  • 400 g salam vanatoresc
  • 1 borcan ciuperci conservate
  • 1 ardei gras rosu, mare
  • 250 g cascaval
  • ketchup/ sos de rosii
  • 2 linguri mustar

Mod de preparare

Aluatul  l-am pregatit la masina de paine, folosind  pe programul framantare/dospire. 

Feliem salamul si maruntim ciupercile si ardeiul gras. Cascavalul il dam pe razatoarea mare.

Din aluatul obtinut facem doua pizza mari ( tava cu diametrul de 32 cm. ) Intindem aluatul cu sucitorul , il asezam in tava de copt pizza si il intepam cu o furculita , din loc in loc, ca sa nu se formeze basici la copt.

Preparam un sos  din 2 linguri de mustar si 2 de ketchup, cu care vom ungem suprafata blatului .

Asezam alternativ si circular felii de salam, ciuperci si ardei gras . 

Dam pizza la cuptor pana ce blatul se rumeneste usor. Acoperim intreaga suprafata cu cascaval ras si mai lasam in cuptor cca. 5 minute. 

Scoatem din cuptor,  feliem si servim fierbinte, cu sau fara sos de rosii / ketchup.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu salam vanatoresc" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (24)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Tarta cu carne tocata

Postat de cristeena20

Tarta cu carne tocata

Pregatim aluatul de pizza: Amestecam drojdia cu zaharul si cu putina faina si turnam putina apa calda. Lasam sa dospeasca putin si apoi adaugam la faina si mai adaugam si uleiul amestecat cu...

Citeste continuarea

Pide

Postat de andaoana

Pide

Pregatim aluatul astfel: Drojdia uscata o dizolvam in 50 ml apa calduta in care punem si zaharul. Faina o turnam intr-un bol si adaugam in ea ghimbirul razuit, curcuma (optional), uleiul de...

Citeste continuarea

Recomandari pentru tine si casa ta

Multicooker Turbo Express

- 400 lei
1299.99 lei
899.99 lei

Comentarii

la 09.06.2014, 19:08
L-ai trimis pe Costel la vanatoare?
la 09.06.2014, 19:10
Arata super!
la 09.06.2014, 19:14
Da, Cleme'! Peste drum, la Penny )
la 09.06.2014, 19:14
Multumesc, Aurelia!
la 09.06.2014, 19:16
Ce buna.. tocmai ce am mancat, ca dadea iama la tine..

Vezi toate comentariile (24)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking