Pizza ''Margareta''

Postat de Constelatialeu in Pizza
19 Iun 2014 | 5537 vizualizari
Pizza ''Margareta''

Cand imi intreb baietii ''ce va fac de mancare''...raspuns ''nu faci o pizza'',asa repede....si eu care ma inebunesc dupa asa ceva de nu mai pot,ce pot sa zic,sunt in minoritate......am numit-o ''margareta'' pentru ca m-am jucat nitel cu cascavalul si-am creat niste margarete....

Ingrediente

  • Blat
  • 400 g faina
  • 1 cub drojdie Dr.Oetker
  • sare-10 g
  • piper-10 g
  • zahar-10 g
  • apa calduta
  • 2-3 linguri ulei
  • Umplutura
  • carnat de casa de la Sergiana
  • salam taranesc Sergiana
  • cascaval Delaco
  • 2 oua
  • masline-10 buc
  • 2 rosii
  • ketchup Univer

Mod de preparare

Blat: Intr-un castron punem faina, facem in mijloc o adancitura si maruntim drojdia, adaugam sare,piper si zahar si incepem sa turnam apa calduta. Amestecam cu putina faina si lasam 10 min sa dospeasca. Apoi incepem sa framantam, adaugand apa calduta, suficienta cat sa formam un aluat nelipicios. Adaugam si uleiul si framantam cca 20 min, apoi lasam la crescut, la loc caldut cca 1 ora.

Umplutura: Taiem mai marunt carnatul, salamul, le punem intr-un castron, adaugam ouale si putin ketchup si omogenizam. Separat taiem cascavalul in fasiute subtiri, la fel si din salam, pastram cateva feliute subtiri, rosiile le taiem rotund

Asamblare: In tava de la aragaz punem hartie de copt, intindem blatul, peste blat umplutura deasupra formam floricele din salam, cascaval si rosii, adaugam si cateva masline, pe ici pe colo. Dam tava la cuptorul preincalzit cca 30 min.

Sa aveti pofta, eu mananc altceva,doar v-am explicat cum am facut pizza....

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza ''Margareta''" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (24)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Pizza cu pui si legume

Postat de vio_dreams

Pizza cu pui si legume

Pentru aluat amestecam toate ingredientele pana la omogenizare apoi framantam usor. Lasam la dospit. Cat creste aluatul pregatim umplutura. Taiem pieptul de pui cubulete mici. Intr-un vasde...

Citeste continuarea

Mini pizza la cuptor

Postat de gurita_ta2005

Mini pizza la cuptor

Intr-un bol punem drojdia cu putin lapte caldut si putina faina, amesetecam maiaua si lasam sa creasca. Punem intr-un castron faina, maiaua, untul, zaharul si treptat lapte caldut, framantand...

Citeste continuarea

Comentarii

la 19.06.2014, 20:49
cam buna pizza asta a ta ,Cleme!
la 19.06.2014, 20:50
Si buna si frumoasa!!
la 19.06.2014, 20:52
Iaca-ta ca este gata
la 19.06.2014, 20:53
frumoasa si gustoasa
la 19.06.2014, 20:54
Multumesc fetili !

Vezi toate comentariile (24)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking