Pizza cu tocanita de ciuperci

Postat de Sidy in Pizza
19 Feb 2011 | 4435 vizualizari
Pizza cu tocanita de ciuperci

Ingrediente

  • 400 g faina
  • 1 pachet drojdie uscata- 7g
  • 1 pachet praf de copt
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingurita zahar
  • 4 linguri ulei
  • 220 ml apa calduta
  • 300 g tocanita de ciuperci
  • 250 g cascaval
  • 4 oua
  • 250 g bacon
  • 250 g carnat afumat
  • 100 g iaurt( smantana)
  • 2 fire ceapa verde
  • oregano
  • rozmarin
  • curry
  • ketchup

Mod de preparare

Aluatul l-am facut in masina de paine( se poate framanta si cu mana daca doriti).Am pus ingredientele in urmatoarea ordine:
- apa
- sare
- ulei
- faina
- praful de copt
- drojdia
- zaharul
dupa care am programat masina pe programul DOUGH.
Baconul si carnatul le-am taiat felii apoi le-am prajit in putin ulei.
Cand aluatul a fost gata crescut, l-am pus pe masa presarata cu faina si am intins aluatul de forma tavii in care urma sa coc pizza.
Intr-o tava mare am pus hartie de copt pe care am uns-o cu putin unt(ulei)si am asezat blatul de pizza gata intins.Am uns cu ketchup, dupa care am intins cu lingura tocanita de ciuperci pe care le-am taiat marunt cand le-am facut.Peste ciuperci am presarat baconul si carnatul prajit.
Ouale le-am spart si le-am batut bine cu iaurtul si cu ceapa verde curatata si taiata marunt. Compozitia am rasturnat-o peste bacon si carnat, dupa care am razuit cascavalul si am presarat putin ketchup.
Am dat tava la cuptorul dinainte incalzit la 180 de grade C si am lasat sa se coaca 50-60 minute.
Se serveste cu ketchup sau ce sos preferati.
Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu tocanita de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (9)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Pizza Expres

Postat de vio_dreams

Pizza Expres

Dizolvam drojdia uscata si zaharul cu cateva linguri de apa calduta, adaugam si 2 linguri faina si omogenizam pana obtinem o maia pe care o punem la dospit . O lasam pana isi dubleaza volumul ....

Citeste continuarea

Pizza cu sunca si ciuperci

Postat de mirela0911

Pizza cu sunca si ciuperci

Blatul: Intr-o craticioara, se incalzesc 100 ml apa. Se adauga zaharul si 2 lg faina, apoi drojdia zdrobita. Se amesteca bine pana se lichefiaza, apoi se lasa sa creasca. Separat se cerne...

Citeste continuarea

Comentarii

la 19.02.2011, 11:11
la 19.02.2011, 11:31
la 19.02.2011, 12:20
la 19.02.2011, 13:24
la 19.02.2011, 13:30

Vezi toate comentariile (9)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking