Pizza cu tocanita de ciuperci

Postat de Sidy in Pizza
19 Feb 2011 | 4438 vizualizari
Pizza cu tocanita de ciuperci

Ingrediente

  • 400 g faina
  • 1 pachet drojdie uscata- 7g
  • 1 pachet praf de copt
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingurita zahar
  • 4 linguri ulei
  • 220 ml apa calduta
  • 300 g tocanita de ciuperci
  • 250 g cascaval
  • 4 oua
  • 250 g bacon
  • 250 g carnat afumat
  • 100 g iaurt( smantana)
  • 2 fire ceapa verde
  • oregano
  • rozmarin
  • curry
  • ketchup

Mod de preparare

Aluatul l-am facut in masina de paine( se poate framanta si cu mana daca doriti).Am pus ingredientele in urmatoarea ordine:
- apa
- sare
- ulei
- faina
- praful de copt
- drojdia
- zaharul
dupa care am programat masina pe programul DOUGH.
Baconul si carnatul le-am taiat felii apoi le-am prajit in putin ulei.
Cand aluatul a fost gata crescut, l-am pus pe masa presarata cu faina si am intins aluatul de forma tavii in care urma sa coc pizza.
Intr-o tava mare am pus hartie de copt pe care am uns-o cu putin unt(ulei)si am asezat blatul de pizza gata intins.Am uns cu ketchup, dupa care am intins cu lingura tocanita de ciuperci pe care le-am taiat marunt cand le-am facut.Peste ciuperci am presarat baconul si carnatul prajit.
Ouale le-am spart si le-am batut bine cu iaurtul si cu ceapa verde curatata si taiata marunt. Compozitia am rasturnat-o peste bacon si carnat, dupa care am razuit cascavalul si am presarat putin ketchup.
Am dat tava la cuptorul dinainte incalzit la 180 de grade C si am lasat sa se coaca 50-60 minute.
Se serveste cu ketchup sau ce sos preferati.
Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu tocanita de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (9)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Pizza cu sunca si ciuperci

Postat de mirela0911

Pizza cu sunca si ciuperci

Blatul: Intr-o craticioara, se incalzesc 100 ml apa. Se adauga zaharul si 2 lg faina, apoi drojdia zdrobita. Se amesteca bine pana se lichefiaza, apoi se lasa sa creasca. Separat se cerne...

Citeste continuarea

Pizza cu ceapa verde

Postat de Constelatialeu

Pizza cu ceapa verde

Blat :Intr-un castron cernem faina,adaugam sarea,amestecam,apoi facem loc in centru si punem drojdia faramitata,adaugam apa calduta si incepem sa omogenizam incorporind si faina,mai adaugam apa...

Citeste continuarea

Comentarii

la 19.02.2011, 11:11
la 19.02.2011, 11:31
la 19.02.2011, 12:20
la 19.02.2011, 13:24
la 19.02.2011, 13:30

Vezi toate comentariile (9)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking