Pizza sah

Postat de Constelatialeu in Pizza
17 Noi 2013 | 11454 vizualizari
Pizza sah

Cum sunt luata prin invaluire.....vezi ca trebuiesc consumate produsele de la Univer,sa nu se strice,daca tot le-ai castigat.....si asa am pus de-o pizza ca mi se facuse asa un dor de mai bine urcam pana la cota 2000 si hibernam cu ursii....

Ingrediente

  • Blat
  • cca 500 g faina ( tocmai ce a macinat mama niste grau din productia proprie)
  • 25 g drojdie proaspata
  • sare
  • ulei
  • apa calduta
  • Umplutura-fara cantitati
  • o bucatica de piept de pui ramas de la friptura de aseara
  • o bucatica din ceafa de porc ramasa de la masa de pranz
  • bacon
  • specialitate de la Sergiana niste pulpa de porc crud afumata
  • mozzarela
  • salam de porc Sergiana
  • ciuperci
  • kechup Univer
  • urda dulce
  • cascaval Delaco
  • masline Kalamata

Mod de preparare

Blat:

Punem faina intr-un castron,in mijloc faramaitam drojdia,adaugam putin sare si incepem sa turnam apa calduta ,adaugam si 2-3 linguri de ulei, framantam cu mana pana formam o coca care nu se mai lipeste de mana .Framantam aluatul cca 20 min apoi in lasam in castron la crescut ,cca 1 ora.

Umplutura:

Maruntim toate ingredientele ,lasan la urma salamul Sergiana si mozzarela.Adaugam peste toate ingredientele kechup si omogenizam.

Cand aluatul a crescut ,punem in tava (35/25) hartie de copt  si intindem aluatul,apoi adaugam umplutura.Deasupra din salam si mozzarela formam o tabla de sah.Dam la cuptorul prerincalzit cca 25-30 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza sah" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (19)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Pizza vegetariana cu blat de zucchini, preparata la tigaie

Postat de Bucataras

Pizza vegetariana cu blat de zucchini, preparata la tigaie

Da dovleceii pe razatoare si stoarce excesul de lichid. Amesteca intr-un castron dovleceii cu oul, faina, semintele si condimentele. Transfera compozitia intr-o tigaie cu ulei incins si...

Citeste continuarea

Pizza in vasul Zepter

Postat de camelia75

Pizza in vasul Zepter

1.Puneti intr-un castron/bol faina cernuta,uleiul,sarea si drojdia,apoi adaugati apa calduta.Framantati pana obtineti un aluat elastic si nelipicios. Acoperti castronul cu prosop curat si lasati...

Citeste continuarea

Comentarii

la 17.11.2013, 20:22
apetisanta pizza
la 17.11.2013, 20:22
la 17.11.2013, 20:24
Sah mat)
la 17.11.2013, 20:25
ingrediente cu gust, foarte frumoasa si interesanta iar faina de la mama face toti banii

au inceput sa vina cadourile de la Univer?
la 17.11.2013, 20:26
Cam buna

Vezi toate comentariile (19)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking