Ingrediente
- Blat
- cca 500 g faina ( tocmai ce a macinat mama niste grau din productia proprie)
- 25 g drojdie proaspata
- sare
- ulei
- apa calduta
- Umplutura-fara cantitati
- o bucatica de piept de pui ramas de la friptura de aseara
- o bucatica din ceafa de porc ramasa de la masa de pranz
- bacon
- specialitate de la Sergiana niste pulpa de porc crud afumata
- mozzarela
- salam de porc Sergiana
- ciuperci
- kechup Univer
- urda dulce
- cascaval Delaco
- masline Kalamata
Mod de preparare
Blat:
Punem faina intr-un castron,in mijloc faramaitam drojdia,adaugam putin sare si incepem sa turnam apa calduta ,adaugam si 2-3 linguri de ulei, framantam cu mana pana formam o coca care nu se mai lipeste de mana .Framantam aluatul cca 20 min apoi in lasam in castron la crescut ,cca 1 ora.
Umplutura:
Maruntim toate ingredientele ,lasan la urma salamul Sergiana si mozzarela.Adaugam peste toate ingredientele kechup si omogenizam.
Cand aluatul a crescut ,punem in tava (35/25) hartie de copt si intindem aluatul,apoi adaugam umplutura.Deasupra din salam si mozzarela formam o tabla de sah.Dam la cuptorul prerincalzit cca 25-30 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza sah" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (19)
|