Foccacia cu masline si oregano
Postat de RODIMUR
Se pune făina amestecată cu sarea în vasul pentru frământat și se face în mijlocul ei o adâncitură în care se pun drojdia fărâmițată și zahărul tos....
Citeste continuareaPostat de RODIMUR
Se pune făina amestecată cu sarea în vasul pentru frământat și se face în mijlocul ei o adâncitură în care se pun drojdia fărâmițată și zahărul tos....
Citeste continuareaPostat de RODIMUR
Făina albă cernută se pune în vasul pentru frământat și în ea se adaugă: sare. piper, boia, oregano, ierburi de grădină și chimen măcinat. După ce s-au amestecat...
Citeste continuareaPostat de GABRIELAGH
Incepem cu pregatirea aluatului: punem drojdia cu zaharul si putina apa calduta direct in vasul de framantare si lasam 5-6 min pana se dizolva drojdia. In acest timp cernem faina....
Citeste continuareaPostat de antici_gabytza
Pregatim maiaua din drojdia, zaharul si apa calduta si lasam 15 min deoparte. Luam miezul la dovleac si il bagam la robot. Dupa ce s-a maruntit, pregatim o tigaie, punem la foc impreuna cu 1...
Citeste continuareaPostat de reisnaor_2006
Cernem bine faina si o punem intr-un castron mai mare. Pregatim maiaua (drojdia se amesteca cu zahar, 1 lingura de faina si putin lapte). Cand maiaua...
Citeste continuareaPostat de oanapl
Cerni făina, într-un castron și o amesteci cu drojdia, lăsându-le apoi să se odihnească pentru 10-15 minute, apoi, faci o adâncitură în mijlocul făinii și pui oul...
Citeste continuareaPostat de ancutsa
Pentru aluat: se dizolva drojdia in apa calduta, se amesteca bine cu uleiul, sarea, mirodeniile uscate si faina cat cuprinde. Se framanta, pana se obtine un aluat pufos, bun de intins....
Citeste continuareaPostat de gaby_d
Pune intr-un vas mare 1/2 din cantitatea de faina si amestec-o cu drojdia. Las-o 5 minute apoi adauga apa calda in care dizolvi si sarea. Incepe sa omogenizezi aluatul amestecand usor cu...
Citeste continuareaPostat de rocsi_1612
Aluatul: Intr-un bol cerneti faina. Adaugati sarea, zaharul si drojdia uscata, amestecati cu o lingura. Turnati apa minerala calduta, treptat si framantati, pana aluatul devine omogen si usor...
Citeste continuareaPostat de mirela0911
Intr-un bol se pune faina. Pe margini se pune sarea. Se face o gropita in mijloc, se presara zaharul apoi drojdia zdrobita. Se toarna putina apa calduta, se amesteca usor si se lasa la activat....
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|